Mainos

MTV vieraili kohun silmään joutuneessa marketissa – myyjälle sataa ylistystä

K-market Ratiksessa vallitsi torstaina yksimielinen tunnelma, kun MTV kysyi kaupan asiakkaiden mielipidettä epäillyn varkaan taltuttamisesta.

Kauppavierailun aikana asiakkaista yksi toisensa jälkeen kävi kehumassa kauppias Saku Kytölää ja kaljavarkaat taltuttanutta myyjää. Poikkipuolista sanaa ei asiakkaiden suusta kuulunut.

– Aika rohkeaa toimintaa. Arvostan todella paljon, kaupassa asioinut Ville Römpötti kehuu.

Samoilla linjoilla ovat Liisa ja Harri Kalliokoski.

– Hienoa, että joku uskaltaa puuttua. Olisi väärin, jos myyjälle tulisi tästä jotain seurauksia, toteaa Liisa Kalliokoski.


Harva olisi osannut toimia samalla tavalla

Römpötti kertoo itsekin olleensa töissä kassalla. Hänen onnekseen toimipisteellä kävi usein oma vartija, joten hän ei joutunut kertaakaan käsikähmään rötöstelijöiden kanssa.

– Poke helpotti tilannetta. Itse en olisi uskaltanut lähteä tuossa tilanteessa varkaiden perään.

Samaa sanoo kaupan kassalla työskennellyt Johanna Siltala. Hän painottaa sitä, että harva olisi pystynyt toimimaan tilanteessa niin kuin videolla nähty myyjä toimi.

– En tiedä, mitä olisin itse tehnyt. Hän toimi todella ammattimaisesti. Tapaukseen liittyen positiivista palautetta tulee asiakkailta ihan jatkuvasti.

Myös K-marketista lounasta hakemassa ollut Elsa-Maija Lehto liittyy kehujien kerhoon. Hänen mukaansa myyjän kaltaisia työntekijöitä pitäisi olla paljon enemmän.

– Hyvä, että asia tuodaan nyt selkeästi esille. Olen saanut lähikaupassani saanut todistaa usein samankaltaista tilannetta, jossa myyjä ei ole osannut oikein toimia.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.