MTV Uutisten sovellus on entistä ketterämpi – lataa Google Playsta tai App Storesta!

0:49
Näin lataat sovelluksen App Storesta iPhonella.

Nopeampi, kevyempi ja ennen kaikkea helposti selailtava – Löydät MTV Uutisten sovelluksen App Storesta tai Google Playn sovelluskaupasta!

MTV Uutisten uutiskulutus on kasvanut koronavuoden aikana. MTV Uutiset uudisti sovellusta kesällä, jotta lukukokemus olisi käyttäjälle entistäkin miellyttävämpi. Sovelluksen teknistä alustaa on päivitetty, toimitavakautta parannettu ja nopeutta kehitetty huomattavasti. Uutissovellus on nyt saatavilla sekä Android- että Apple-puhelimille.

Tarjoamme kätevästi ja ilmaiseksi luettavaksesi tuoreimmat uutiset, myös viihteestä, urheilusta ja lifestylesta. Löydät sääuutiset, MTV Uutiset Liven ja paljon muuta.

Lataa täältä itsellesi uusi MTV Uutiset -sovellus:

Android: play.google.com
 

Helposti selailtava

Sovellusta kehittäessä kuluttajia on kuultu tarkalla korvalla. Sovellus on muun muassa entistä kevyempi eli se ei vie paljoa tilaa älylaitteen muistista. Ja vaikka sovellus on kehitetty selainpohjaisella teknologialla, se on hyvin sovellusmainen käytettävyydeltään. Sovellus tarjoaa miellyttävän lukukokemuksen.

Ilmoitus, kun tapahtuu

Saat tiedon tärkeimmistä uutisista välittömästi puhelimesi näytölle, kun ne julkaistaan. Tiedät tuoreimmat uutiset ensimmäisten joukossa.

Heikko signaali ei haittaa

Enää ei uutisten seurantakokemuksesi katkea, jos satut signaalin katvealueelle. Sovelluksemme mahdollistaa uutisten selaamisen myös silloin, kun signaali on heikko. 

Uutishuone taskussasi 

MTV Uutisten sovelluksen avulla sinulla on aina uutishuone taskussasi. Saat luettavaksesi uusimmat, puhutuimmat sekä tunteita herättävimmät artikkelit. 

– Toimiva applikaatio, joka tuo uutiset käyttäjälle vuorokauden kaikkina aikoina, on avainasemassa kuluttajan tavoittamisessa. Sovelluksen pitää olla helppokäyttöinen ja nopea mutta myös elämyksellinen – sen pitää viihdyttää ja erottautua ja houkutella käyttäjä palaamaan monta kertaa päivässä. Uusi applikaatiomme täyttää nämä kriteerit, sanoo MTV Uutisten digitaalisten sisältöjen toimituspäällikkö Mona Haapsaari.

– Tuomme älypuhelimiin optimoidut videot ja suorat lähetykset entistä selkeämmin tarjolle kuluttajille päivän kiinnostavimpien uutisten ja tärkeimpien tapahtumien seurantaa varten, täydentää MTV Uutisten digitaalisen kehityksen vastaava tuottaja Jaakko Hietanen.

MTV Uutiset toivottaa mukavia hetkiä sovelluksen parissa!Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja