MTV Uutisten sovellus on nyt erinäköinen – lataa Google Playsta tai App Storesta!

MTV Uutisten uusi sovellus on nyt täällä – lataa Google Playsta tai App Storesta! 0:49
Näin lataat sovelluksen App Storesta iPhonella.

Nopeampi, kevyempi ja selkeämpi - ennen kaikkea helposti selailtava. Löydät MTV Uutisten sovelluksen App Storesta tai Google Playn sovelluskaupasta!

MTV Uutiset uudisti sovellusta keväällä 2023, jotta lukukokemus olisi käyttäjälle entistäkin miellyttävämpi. Suurin kuluttajalle näkyvä muutos on uusi ja entistä selkeämpi ulkoasu.

Sovelluksen teknistä alustaa on päivitetty, toimitavakautta parannettu ja nopeutta kehitetty. Uutissovellus on saatavilla sekä Android- että Apple-puhelimille.

Tarjoamme kätevästi ja ilmaiseksi tuoreimmat uutiset, myös viihteestä, urheilusta ja lifestylesta. Löydät sääuutiset, MTV Uutiset Liven ja paljon muuta.

Lataa täältä itsellesi uusi MTV Uutiset -sovellus:

Android: play.google.com
 

Helposti selailtava

Sovellusta kehittäessä kuluttajia on kuultu tarkalla korvalla. Olemme selkeyttäneet sovelluksen ulkoasua ja keskittyneet kuluttajapalautteissa korostuneisiin kipukohtiin. Uusittu sovellus tarjoaa miellyttävän ja visuaalisesti selkeämmän lukukokemuksen.

Ilmoitus, kun tapahtuu

Saat tiedon tärkeimmistä uutisista välittömästi puhelimesi näytölle, kun ne julkaistaan. Tiedät tuoreimmat uutiset ensimmäisten joukossa.

Kirjautumalla lisäominaisuuksia

MTV Uutisiin kannattaa nyt kirjautua. Saat lisäominaisuuksia, kuten muistilistan, johon voit lisätä talteen uutisia, jotka haluat palata myöhemmin lukemaan tai katsomaan. Kirjautunut käyttäjä tulee saamaan useita lisäominaisuuksia lisää myöhemmin tämän vuoden aikana.

Heikko signaali ei haittaa

Enää ei uutisten seurantakokemuksesi katkea, jos satut signaalin katvealueelle. Sovelluksemme mahdollistaa uutisten selaamisen myös silloin, kun signaali on heikko. 

Heikko sää saattaa haitata

Sovelluksesta löydät nykyisin myös uusitun sääosion. Jos et ole ehtinyt vielä tänään kuulla Pekka Poudan ennustetta, niin sovelluksen sääosiosta saat erinomaisen tarkat säätiedot vaikka juuri omaan sijaintiisi.

Uutishuone taskussasi 

MTV Uutisten sovelluksen avulla sinulla on aina uutishuone taskussasi. Saat luettavaksesi uusimmat, puhutuimmat sekä tunteita herättävimmät artikkelit. 

– Toimiva applikaatio, joka tuo uutiset käyttäjälle vuorokauden kaikkina aikoina, on avainasemassa kuluttajan tavoittamisessa. Sovelluksen pitää olla helppokäyttöinen ja nopea mutta myös elämyksellinen – sen pitää viihdyttää ja erottautua ja houkutella käyttäjä palaamaan monta kertaa päivässä. Uusi applikaatiomme täyttää nämä kriteerit, sanoo MTV Uutisten digitaalisten sisältöjen toimituspäällikkö Mona Haapsaari.

– Haluamme, että parhaat sisällöt, mobiilikulutukseen optimoidut videot ja päivän tärkeimmistä tapahtumista kertovat suorat lähetykset erottuvat näyttävien kuvien avulla entistä selkeämmin uutispalvelussamme, täydentää MTV Uutisten digitaalisen kehityksen vastaava tuottaja Jaakko Hietanen.

MTV Uutiset toivottaa mukavia hetkiä sovelluksen parissa!Lue myös:

    Uusimmat