Etsitkö ladattavaa älypuhelimeesi? Tässä 10 parasta mobiilisovellusta

Älypuhelinten sovellustarjonnan perässä on vaikea pysyä. Teknavi kokosi kahden merkittävän teknologiasivuston korkealle arvostamat sovellukset top10 -listaksi.

Evernote

Alusta: iOS, Android, Windows

Hinta: Maksuton

Evernote on suunniteltu helpottamaan älypuhelimen käyttäjän arkea. Se synkronoi kaikki käyttäjän tekemät muistiinpanot ja tekee niistä helposti etsittäviä. Jos sinulla on tapana suunnitella arjen tai töiden askareita erilaisialla muistiinpanoilla kuten kuvilla ja tekstillä, tämän parempaa sovellusta et löydä.

Mint

Alustat: iOS, Android

Hinta: Maksuton

Mint on suunniteltu henkilökohtaisen taloudenpidon tarkkailemiseen. Sovelluksen avulla voit tarkistaa tiliesi saldon lähtien käyttötilistä päättyen luottokorttitiliin. Sovellus kertoo myös tilitapahtumat. Käyttäjä voi myös suunnitella kuukausittaisen budjetin ja seurata sen toteutumista.

SwiftKey

Alustat: iOS, Android

Hinta: Maksuton

Apple iOS8 -käyttöjärjestelmästä lähtien käyttäjät ovat voineet ladata puhelimeensa vaihtoehtoisia, ulkopuolisten suunnittelemia näppäimistöjä. Niistä paras on SwiftKey, jota on ylistetty käyttäjien keskuudessa ympäri maailmaa. SwiftKeyn avulla kirjoittaminen onnistuu vetämällä sormea virtuaalisella näppäimistöllä, irrottamatta sitä näytöstä.

Splice

Alustat: iOS

Hinta: Maksuton

Applen iMovie on erinomainen ja helppokäyttöinen videoeditori, mutta Splice tarjoaa asteen helpomman käyttökokemuksen. Sovellus tekee paljon käyttäjän puolesta ja siksi se soveltuukin tilanteisiin, joissa halutaan muokata kuvatusta materiaalista nopeasti tyylikäs video. Enemmän säätömahdollisuuksia kaipaavalle Splice tarjoaa trimmaustyökalun, jolla videoon voi lisätä erilaisia efektejä.

Strava

Alustat: iOS, Android

Hinta: Maksuton

Strava on noussut kuntoilusovellusten suosikiksi. Sovellus tekee suorituksen seurannan ja tavoitteiden asettamisen helpoksi. Käyttäjälle tarjotaan mahdollisuus lisämotivaation haalimiseen erilaisilla haasteilla ja pistetaulukoilla, jotka vertaavat suorituksia muihin käyttäjiin. Sovelluksessa on lisäksi muiden käyttäjien suunnittelemia juoksu- ja pyöräilyreittejä.

Snapseed

Alustat: iOS, Android

Hinta: Maksuton

Googlen oma valokuvaeditointisovellus on tarkoitettu käyttäjälle, joka ei ole editoinnin ammattilainen. Sovellus tarjoaa tukun erilaisia työkaluja valokuvien paranteluun esimerkiksi filttereiden avulla. Ehdottomasti kokeilun arvoinen sovellus, jos kaipaat vaihtelua.

Overcast

Alustat: iOS

Hinta: Maksuton

Kuunteletko podcasteja? Overcastin avulla löydät haluamasi podcastit, voit ladata ne tai kuunnella suoratoistona. Sovelluksessa on lisäksi kätevä hakutoiminto, jonka avulla löytyvät uusimmat podcastit. Kuuntelun helpottamiseksi sovellus tarjoaa kuuntelun nopeutustoiminnon ja ominaisuuden, joka parantaa posdcastin äänenlaatua.

ToDoMovies

Alustat: iOS

Hinta: Maksuton

Leffafriikin tai elokuvista kiinnostuneen must-sovellus. ToDoMoviesin avulla käyttäjä voi tehdä listoja elokuvista, jotka hän haluaa nähdä. Lisäksi sovellus tarjoaa lisätietoa elokuvista ja mahdollisuuden arvioida leffoja. Samalla sovellus rakentaa käyttäjän henkilökohtaista elokuvakirjastoa, josta voi aina tarkistaa katsotut elokuvat.

1Password

Alustat: iOS, Android

Hinta: Maksuton

1Passwordin avulla käyttäjä voi taltioida turvallisesti salasanansa ja jaotella ne esimerkiksi maksullisten sivustojen ja keskustelufoorumien välillä. Lisäksi sovelluksen avulla voi suojata tärkeät muistiinpanot ja ohjelmistolisenssisopimukset.

Shazam

Alustat: iOS, Android, Windows

Hinta: Maksuton

Shazam on edelleen pakkolataus, jos kuuntelet paljon musiikkia radiosta ja haluat tietää, kuka artisti on kappaleen takana. Sovellus tunnistaa pääsääntöisesti musiikin nopeasti.

Lähteet: Techradar, PC Magazine

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja