MTV Uutiset munkkimanian keskellä: Helsinkiläisleipomo valmisti 3 000 munkkia myyntiin – jonot kolmen korttelin mittaiset heti vappuaattoaamuna

Helsinkiläisleipomo valmisti 3 000 munkkia myyntiin vappuaatoksi – jonot kolmen korttelin mittaiset heti aamutuimaan 3:18
Helsingin Haagassa sijaitsevan leipomon edessä on jonotettu aamusta lähtien munkkeja.

MTV Uutiset lähti katsomaan Helsingin Haagassa käynnissä olevan munkkimaniaa, sillä siellä on tänään leipomon edessä nähty aamusta lähtien pitkä jono ihmisiä jonottamassa herkkuja.

Kaikista vapun perinteistä ei ole kuitenkaan tarvinnut luopua ja yksi sellainen on vappumunkki. Tämän ovat ihmiset päässeet todistamaan Haagassa.

Leipomo nimeltään Haagan Leipä on saavuttanut eräänlaisen kulttisuosion, ainakin jos alueen asukkailta kysytään. Haagan Leivän herkkupuodissa, joka toimii samalla leipomona on tänään pitänyt kiirettä. Edessä on nähty aamusta lähtien jono turvaväleillä. Leipomoon pääsee yksi asiakas kerrallaan.

– Osasin ennakoida jonoa olevan, mutta siitä huolimatta munkin perässä tultiin, kertoo jonossa ollut Heta Melantie.

Leipomon leipuri Virve Turunen kertoi MTV Uutisille, että leipomon pienestä koosta huolimatta siellä on valmistettu eilisestä alkaen noin 3 000 munkkia. Tämän lisäksi sieltä saa muitakin leipomotuotteita.

– Haemme yleensä torstaisin täältä lihapiirakoita, mutta nyt olemme tulleet hakemaan munkkeja, sanoo paikalle saapunut Kati Viita.

Turusen mukaan tämän vuoden suosio yllätti heidät iloisesti, mutta onneksi he olivat kuitenkin osanneet varautua munkinhimoisiin asiakkaisiin.

– Munkit riittävät aivan varmasti tämän päivän ajan, vakuuttelee leipuri Turunen.

Katso ylhäällä olevalta videolta MTV Uutisten reportaasi suoraan pääkallopaikalta Herkkupuodilta!

Lue myös:

    Uusimmat