Mainos

Koko Suomi himoitsee nyt näitä donitseja – leipuri paljastaa mahtavan maun salaisuuden: "Jos ei onnistu, ei myydä mitään"

Munkkis-kahvila Loimaalla on noussut donitsiensa ansiosta niin suosituksi, että kävijöitä tulee kautta Suomen. Mika Tommola kävi kyselemässä, mihin kahvilan herkkujen suosio perustuu.

Videolla päästään kurkkaamaan Munkkiksen keittiöön. Selviää myös, mikä on Munkkiksen suosituin donitsi!

Loimaalla sijaitsee suureen suosioon noussut Munkkis-kahvila, jonka donitseja tullaan maistelemaan ympäri maata. Mikä on näiden munkkien salaisuus? Toimittajamme Mika Tommola kävi ottamassa selvää.

"Mä teen tätä sydämen pohjasta"

Edina ja Drilon Perolli perustivat Munkkiksen puolitoista vuotta sitten. Kun sana maukkaista donitseista lähti leviämään sosiaalisessa mediassa, alkoi asiakkaita virrata sisään ovista ja ikkunoista.

Drilonin perheellä on taustaa ravintola-alalta. Hän kertoo täydellisen taikinareseptin syntyneen opettelun ja kokeilun seurauksena. Edina kertoo miehensä olevan hyvin tarkka taikinasta. 

– Jos (taikina) ei onnistu, niin laitetaan paikka kiinni, ettei myydä mitään, Drilon sanoo.

Myöskään edellispäivän tuotteita ei Munkkiksessa myydä. Donitsien salaisuus piileekin intohimossa lajiin.

– Mä teen tätä sydämen pohjasta. Mä rakastan tätä työtä, Drilon kertoo.

Munkkis-kahvilassa riitti jonoa heti aamusta. Mika Tommola kuulosteli asiakkaiden tunnelmia paikan päällä!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja