Koko Suomi himoitsee nyt näitä donitseja – leipuri paljastaa mahtavan maun salaisuuden: "Jos ei onnistu, ei myydä mitään"

Mikä on Munkkis-kahvilan suosion salaisuus? Mika Tommola ottaa selvää 7:54 Mikä on Munkkis-kahvilan suosion salaisuus? Mika Tommola ottaa selvää

Munkkis-kahvila Loimaalla on noussut donitsiensa ansiosta niin suosituksi, että kävijöitä tulee kautta Suomen. Mika Tommola kävi kyselemässä, mihin kahvilan herkkujen suosio perustuu.

Videolla päästään kurkkaamaan Munkkiksen keittiöön. Selviää myös, mikä on Munkkiksen suosituin donitsi!

Loimaalla sijaitsee suureen suosioon noussut Munkkis-kahvila, jonka donitseja tullaan maistelemaan ympäri maata. Mikä on näiden munkkien salaisuus? Toimittajamme Mika Tommola kävi ottamassa selvää.

"Mä teen tätä sydämen pohjasta"

Edina ja Drilon Perolli perustivat Munkkiksen puolitoista vuotta sitten. Kun sana maukkaista donitseista lähti leviämään sosiaalisessa mediassa, alkoi asiakkaita virrata sisään ovista ja ikkunoista.

Drilonin perheellä on taustaa ravintola-alalta. Hän kertoo täydellisen taikinareseptin syntyneen opettelun ja kokeilun seurauksena. Edina kertoo miehensä olevan hyvin tarkka taikinasta. 

– Jos (taikina) ei onnistu, niin laitetaan paikka kiinni, ettei myydä mitään, Drilon sanoo.

Myöskään edellispäivän tuotteita ei Munkkiksessa myydä. Donitsien salaisuus piileekin intohimossa lajiin.

– Mä teen tätä sydämen pohjasta. Mä rakastan tätä työtä, Drilon kertoo.

Munkkis-kahvilassa riitti jonoa heti aamusta. Mika Tommola kuulosteli asiakkaiden tunnelmia paikan päällä!

Suositussa munkkikahvilassa riitti jonoa heti aamusta – Mika Tommola kävi kuulostelemassa tunnelmia 6:21

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!