MTV Uutiset Live tavoitti suomalaispariskunnan, jonka vuosia odotettu matka jäi kesken ongelmiin joutuneella Viking Cinderellalla – "Erittäin monet voivat pahoin aamulla"

LK al-hol leiri, isis-lapset LIVE

Lähes 1 600 matkustajaa ovat jumissa risteilyalus Cinderellalla Visbyn kaupungin edustalla. Ahvenanmaan Godbyssä asuvat Anni ja Henrik Lindborg kertovat, että tunnelma laivalla on rauhallinen ja positiivinen.

Lindborgit kertovat MTV Uutisille, että Cinderellaa riepotti aamulla tuuli, joka iski parinkymmenen metrin sekuntivauhtia.

– Erittäin monet voivat pahoin aamulla ja säntäilivät edestakaisin vessojen ja roskisten väliä, pariskunta viestittää WhatsAppin välityksellä.

Tax-free saatiin auki

Tällä hetkellä tunnelma Cinderellassa on rauhallinen positiivinen.

Lindborgit kehuvat risteilymatkustajien tunnelmaa ja laivan henkilökunnan toimintaa odottamattomassa tilanteessa. Ravintolat, kahvilat, yökerho, spa ja tax-free saatiin avattua, vaikka niiden pitäisi olla päivällä suljettuna.


Lindborgit kertovat odottaneensa risteilyä Gotlantiin ja Visbyn kaupunkiin vuosien ajan. He uumoilevat, että reissu jää tälläkin kertaa tekemättä.

– Näimme sen sentään ikkunasta, he kertovat.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja