MTV Uutiset Espanjassa: Suomalaisyhteisö järkyttyi kahden kuolleen suomalaisen löytymisestä – Poliisi etsii kalma-asunnossa asunutta poikaystävää

Etelä-Espanjasta kuolleena löydetystä suomalais-pariskunnasta tihkuu hiljalleen tietoa. MTV Uutiset vieraili tänään tapahtumapaikalla Mijasin kaupungissa. 

MTV Uutisia avustava Fuengirola.fi-julkaisun päätöimittaja Antti Pekkarinen kertoo, että kahden suomalaisruumiin löytyminen on järkyttänyt Espanjassa asuvaa suomalaisyhteisöä. Samalta paikkakunnalta löytyi vuonna 2011 myös kadonneen Jenna Lepomäen ruumis.

Las Mijas on vain vähän matkas päässä Fuengirolasta, jossa asuu paljon suomalaisia ja jossa toimii myös aurinkorannikon suomalainen koulu. 

Alueella, jolta suomalaiset löytyivät kuolleina, ei sen sijaan asu paljoakaan suomalaisia, Pekkarinen kertoo. 

Kuolleet 34-vuotias mies ja 26-vuotias nainen

Espanjalaismedioiden mukaan 34-vuotiaan miehen ja 26-vuotiaan naisen ruumiit löydettiin yksityisasunnosta, jonka omistaja on niin ikään suomalainen.

Nykyisten tietojen mukaan kuolleet eivät olleet seurustelusuhteessa keskenään, vaikka heistä aluksi uutisoitiin pariskuntana, Pekkarinen kertoo. 

Naapurit ovat kertoneet poliisille asunnon toisen vuokraajan olleen naisen kanssa samanikäinen poikaystävä. Heidän mukaansa pariskunta käyttäytyi sekavasti. 

Poliisi etsii kuolleen naisen poikaystävää

Sur-lehden haastatteleman  kertoo naapurin mukaan, että poikaystävä oli nähtypaikalla viimeksi keskiviikkona.

Vielä on epäselvää, kuinka kauan ruumiit olivat olleet asunnossa, mutta niiden kunnostaja rappukäytävään levinneestä hajusta päätelleen kuolemasta on usempia päiviä. Poikaystävää ei ole vielä tavoitettu ja poliisi etsii häntä. 

Poliisi etsiikin nyt poikaystävää.

Poliisin mukaan kuolema on jollain tavalla sidoksissa huumeisiin. Aiemmissa lehtijutuissa kerrottiin, että kuolinsyy saattaa olla huumeiden yliannostus. Myös kaksoisitsemurhaa väläyteltiin yhtenä vaihtoehtona.

Lue myös:

    Uusimmat