Espanjassa kuolleiden suomalaisten naapuri kertoo Fuengirola.fi:lle: "Pariskunta kulki sekavassa tilassa aamusta iltaan"

Espanjassa toimiva suomenkielinen media Fuengirola.fi on haastatellut kuolleiden suomalaisten naapuria.

Tänään perjantaina 31. toukokuuta aamulla uutisoitiin, että kahden suomalaisen ruumiit on löydetty Las lagunasin kaupunginosasta Mijasin kaupungissa Espanjan Andalusiassa.

ABCandalucian mukaan ruumiit löydettiin torstaina iltapäivällä yksityisasunnosta.

Toinen kuolleista on vuonna 1983 syntynyt mies ja toinen vuonna 1992 syntynyt nainen. ABCandalucia kertoo, että suomalaiset ovat saattaneet olla kuolleina jo useita päiviä.

Medialähteiden mukaan ruumiit löydettiin, kun naapurit ilmoittivat poliiseille epämiellyttävästä hajusta.

Espanjassa toimiva suomalainen media Fuengirola.fi uutisoi, että kerrostaloasunnosta kuolleina löytyneiden suomalaisten huumeiden käyttö oli päivittäistä.

– Tapasin aamulla tuttavani, joka asuu kyseisen asunnon yläpuolella. Hän sanoi haistaneensa mädän tuoksun rappukäytävässä jo monta päivää. Eilen hän oli jutellut talon siivoojan kanssa, joka oli heti ollut sitä mieltä, että kyse on ihmisruumiin hajusta. He soittivat poliisille ja sitä kautta asia alkoi purkaantua, kertoo naapuritalossa asuva Miia Paukkunen Fuengirola.fille.

Artikkelin mukaan asunnossa on noin kuusi kuukautta asunut nuori suomalaispariskunta, jonka tunnisti rastatukista.

– Tuttavani kertoi olleensa huolestunut näiden nuorten toiminnasta jo aiemmin. Erilaisten huumeiden käyttö oli ilmeisen jatkuvaa, pariskunta kulki sekavassa tilassa aamusta iltaan, Paukkunen sanoo.

Paukkusen mukaan kyseisellä Las Lagunasin alueella ei juurikaan näe suomalaisia.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan täällä.

Lue myös:

    Uusimmat