Mainos

MTV Salossa: Tätä epäillään arvokuljetusryöstöä yrittäneiden piilopaikaksi

0:36

Poliisi epäilee, että arvokuljetusauton ryöstöä pari viikkoa sitten yrittäneet miehet saattoivat viettää useita vuorokausia Salon Kiikalassa sijaitsevassa piilopaikassa. MTV Uutisten tietojen mukaan kyseessä on vanha maatila.

Hyvin hoidetun rintamamiestalon pihapiiriin kuuluu useita ulkorakennuksia sekä palju. Tutkinnanjohtaja ei kerro piilopaikan sijaintia julkisuuteen.

– Tässä vaiheessa poliisilla ei ole varmaa tietoa siitä, miten he ovat tekopaikalta poistuneet, mihin he ovat poistuneet, kuinka moni on poistunut ja ovatko he ylipäätään menneet tuonne, rikoskomisario Kimmo Heinonen sanoo MTV:lle.

Poliisi vahvistaa, että yksi epäillyistä otettiin kiinni Kiikalassa sijaitsevan kiinteistön alueelta.

Epäilty piilopirtti sijaitsee pienen hiekkatien varrella. Kyseisellä tiellä on muutamia muitakin maalaistaloja. Talo on tien viimeinen talo pellon laidalla.

Paikka on rauhallinen. Lähin naapuri sijaitsee muutaman sadan metrin päässä. Näkyvyyttä talojen välillä heikentää pieni metsäkaistale.

Lumet luotu pihamaalta

Lähialueen asukkaat kertovat, ettei talon pihalla ole näkynyt liikettä pitkään aikaan ennen poliisin tiistaista operaatiota.

Ainoa tavallisesta poikkeava asia on ollut se, että talon pihapiiristä oli muutama viikko sitten luotu lumet, kun normaalisti se on ollut talviaikaan tyhjillään. Lisäksi hiekkatiellä on vaikuttanut olevan liikennettä normaalia enemmän.

Talon pihapiiri oli torstaina iltapäivällä hiljainen. Poliisioperaatiosta kieli ainoastaan tiellä kulkenut poliisin partioauto.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.