MTV Nightwish-kiertueen kenraaliharjoituksissa New Yorkissa: Kauhua ja intoa

Nightwish aloittaa maailmankiertueensa torstaina New Yorkista. Radio Novan Pauliina Tuomola tapasi Nightwish-keulakuva Tuomas Holopaisen bändin kenraaliharjoituksissa.

Nightwish aloittaa laajan Pohjois-Amerikan kiertueen torstaina. Kiertueen ensimmäinen keikka on New Yorkissa, Hammerstein Ballroomissa. Torstai-iltana uudistunut kuusihenkinen bändi esiintyy ensimmäistä kertaa julkisesti. Edessä on siis rumpali Kai Hahdon ja brittihuilisti Tory Donockleyn tulikaste.

Radio Novan toimittaja, MTV Kirjeenvaihtaja Pauliina Tuomola tiedusteli Tuomas Holopaisen tunnelmia bändin kenraaliharjoituksissa.

– Kovin luottavaisin ja odottavaisin mielin olemme. Enää on viimeiset kenraalitreenit jäljellä. Floor (laulaja Floor Jansen) tuntuu olevan jotenkin jotain väliä täysin kauhuissaan ja vilpittömän innoissaan, muilla oli aika lungi meininki.

Holopainen kertoo bändin treenanneen ensimmäiseen settilistaan 17 biisiä. Lisäksi  mukana on reilut kymmenen vaihdeltavaa kappaletta. Holopainen lupaa kuitenkin mukaan myös yllätyksiä.

– Luonnollisesti keskitymme aika paljon uuden levyn materiaaliin, mutta pari semmoista vanhempaakin yllätystä on kaivettu naftaniilista.

– Kysyttiin, että olisiko Floorilla jotain tiettyjä biisejä, joita hän haluaisi vetää back-katalogista ja hän sanoi pari biisiä. Niitä ollaan tässä nyt treenailtu. Katsotaan, miten lähtee.

Lue myös:

    Uusimmat