Mainos

MTV:n uutisankkureille jäävettä niskaan – haastoivat Timo Soinin

MTV Uutisten illan uutisankkurit Antti Tuuri ja Rita Strömmer ottivat jämäkästi vastaan suurta suosiota maailmalla saaneen jää-ämpärihaasteen. Kaksikko sai ämpärillisen jäävettä niskaansa MTV:n uutisstudion pihalla Helsingin Ilmalassa.

Kampanjan tavoitteena on kerätä varoja ALS-taudin eli Lou Gehrigin -taudin hoitojen kehittämiseen ja lisätä tietämystä ALS-taudista. Vaihtoehtoina on joko lahjoittaa rahaa ALS-kampanjaan, ottaa ämpärillinen jäävettä niskaan - tai tehdä molemmat.

– Nyt tässä on se paras puoli, että saa haastaa uusia ihmisiä mukaan, uutisankkuri Tuuri totesi heti kasteen jälkeen.

Rita Strömmer haastaa MTV Uutisten kirjeenvaihtajat, eläkepäiviään Tukholmassa viettävän Kari Lumikeron, Saksassa päivystävän Tapio Nurmisen ja Tallinnan Petri Sarasteen.

– Pitää haastaa ankkurikollegat Antti Sahlström ja Aaro Kajaste ja meillä on studiossa Timo Soini vieraana, joten sinne lähtee haaste, Tuuri jatkoi.

Mutta ottiko Soini haasteen vastaan?

– Totta kai otan, minä en ole pelkoihminen, kerran kun haastetaan hyvän asian puolesta, niin sillähän asialla oon liikkeessä päivittäin, mikäs siinä.

Soinin mukaan vakavan asian esiin tuominen tällä tavalla on "huomionherättämistä banaalissa maailmassa, mutta hyvän asian puolesta.

– Asia menköön keinon edelle.

Kenet Soini haastaa?

– Mulla on pari mielessä, oikeus tapahtuu.

Katso uutisankkurien jäävesihaaste oheiselta videolta. Videon aluksi oman tarinansa kertoo ALS-tautia sairastava Riku. Vaikka liikehermoja rappeuttava ALS on vienyt Rikulta puhe- ja liikuntakyvyn, hän työskentelee edelleen reaktorifyysikkona apuvälineiden avulla.

Lisää ALS-taudista ja jää-ämpärihaasteesta Lihastautiliiton sivuilta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.