Aki Linnanahde teki oman versionsa Torilla tavataan -meemistä – näin hän ilakoi rajoitusten purkua

Villa Hintikka 1:51
Aki Linnanahde avoimena isänsä kuolemasta Villa Hintikassa.

Radiojuontaja luo huumoria kriisin keskelle.

Radio Novalla aamujuontajana työskentelevä Aki Linnanahde osaa heittää myös huumorin puolelle synkän koronatilanteen keskellä. 

Linnanahde julkaisi eilen tiistaina (5.5.) Instagram-tilillään kuvaparin. Toisessa kuvassa on meemi Torilla tavataan -miehestä, joka kiertää sosiaalisessa mediassa kuin kulovalkea. Toisessa kuvassa on Linnanahteen versio samaisesta kuvasta. 

Kyseiset kuvat ovat Helsingissä sijaitsevalta Havis Amandan patsaalta, jossa ilakoidaan suomalaiset kansanjuhlat. 

– Suomi aukeaa, Linnanahde kirjoittaa kuvan yhteyteen lisäten kuvatunnisteiksi kirjasto ja koronavirus

Radiojuontaja viittanee julkaisullaan tiettävästi koronarajoituksiin, joita hallitus osaltansa poisti maanantaina (4.5.)

(Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.)

Linnanahde juontaa Novalla työparinaan Minna Kuukka. Kaksikko kertoi taannoin MTV Uutisille, minkälaista on tehdä radiolähetystä poikkeusaikoina

Kuukka sanoi, että ihmiset kaipaavat vaikeina aikoina muutakin pelkkiä uutisia.

– Kyllä se on kunnia-asia, että tässä erikoisessa ajassa voimme edustaa jotain ehkä sellaista normaaliutta tai aikaisempaa rutiinia ihmisen elämässä. Olla tavallaan sellainen kaveri tai lähimmäinen siinä aamussa, Kuukka kommentoi.

Linnanahde kertoi puolestaan, että kaksikko ei juuri pohdi millä sävyllä esimerkiksi koronaviruksesta kannattaa puhua. Yleisö vaistoaa, jos juontaja esittää olevansa jotakin kuin oikeasti on.

– Koronan ympärillä on paljon aiheita, joista voi repiä huumoria, vaikka aihe itsessään on vakava. Sille ei saa nauraa, mutta vessapaperin hamstraamiselle voi, Linnanahde totesi.

Lue myös:

    Uusimmat