MTV:n tutut kasvot juontavat itsenäisyysjuhlan suoran nettilähetyksen

MTV lähettää vuoden 2013 itsenäisyyspäivän juhlatunnelmia suorana osoitteessa mtv.fi/itsenaisyysjuhla.

MTV:n itsenäisyyspäivän 2013 koko illan kestävässä lähetyksessä korostuu vahvasti reaaliaikainen raportointi MTV:n kärkikasvojen johdolla. Livelähetys käynnistyy osoitteessa mtv.fi/itsenaisyysjuhla kello 17 ja jatkuu aina Kymmenen Uutisiin saakka.

Katsojia viihdyttävät koko illan ajan Tampereelta reportoivat uutisankkurit Kirsi Alm-Siira ja Keijo Leppänen sekä sosiaalisessa mediassa vahvasti vaikuttava toimittaja Tuomas Enbuske, joka ottaa rohkeasti kantaa illan tapahtumiin ja ilmiöihin.

– Linnan juhlat on vuosittain ollut yksi suomalaisten suosituimmista keskustelunaiheista Twitterissä. Uskon, että tänä vuonna keskustelu tulee olemaan vilkkaampaa kuin koskaan. Roolini on keskustella some-kansan kanssa ja kertoa mitä kaikkea juhlissa kulissien takana ihan oikeasti tapahtuu, Enbuske kuvailee.

Uusi juhlapaikka sekä totutusta poikkeava ohjelma ja pukukoodi ovat herättäneet spekulaatiota julkisuudessa itsenäisyyspäiväjuhlan kiinnostavuudesta. Leppänen kuitenkin näkee uudistuksessa yksinomaan mahdollisuuksia.

– Itsenäisyyspäivän vastaanotto on järjestetty muualla kuin Presidentinlinnassa viimeksi 70-luvulla. Uudenlaiset puitteet tarjoavat nyt loistavan mahdollisuuden kokeilla uutta tekemistä. Henkilökohtaisesti iloitsen tilaisuuden rennon iloisesta ilmeestä, enkä usko arvokkuuden siitä kärsivän.

Toisin kuin ankkurikollegansa, on Kirsi Alm-Siira ensimmäistä kertaa mukana itsenäisyysjuhlassa.

– Uusien puitteiden vuoksi tämä on kaikille nyt heittäytyminen tuntemattomaan. Tampere-talolla on kuitenkin enemmän tilaa, eikä aikakaan ole niin rajattu kuin Linnassa. Ihannetilanteessa pääsemme tekemään runsaammin haastatteluja, rennommassa ilmapiirissä, jolloin katsojat pääsevät entistä paremmin mukaan tunnelmaan.

Illan aikana juhlasivustolta osoitteesta mtv.fi/itsenaisyysjuhla voi myös lukea kaiken juhlien ennakkotunnelmista, kurkistaa kulisseihin, seurata illan ohjelmaa, pukuloistoa, kiinnostavien vieraiden kuulumisia sekä jatkohumua.

MTV Uutiset on vahvasti mukana Itsenäisyyspäivän iltajuhlanvietossa. Sekä Seitsemän että Kymmenen uutisissa vierailemme juontajien johdolla juhlivassa Tampere-talossa.

Itsenäisyysjuhla 2013 6. joulukuuta kello 17–22 osoitteessa mtv.fi/itsenaisyysjuhla. Samasta osoitteesta seuraat myös kätevästi Twitter-keskustelua sekä Tuomas Enbusken ja muiden juhliin osallistujien twiittejä. Osallistu keskusteluun hashtagilla #linnanjuhlat.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat