MTV:n naistoimittaja kehässä Makwan Amirkhanin kanssa – montako sekuntia meni?

MTV:n toimittaja kehässä Makwan Amirkhanin kanssa 2:45

MTV:n toimittajalle tuli harvinaislaatuinen mahdollisuus päästä vapaaotteluhäkkiin tähän mennessä kaikki UFC-ottelunsa voittaneen Makwan Amirkhanin kanssa.

Makwan Amirkhani tuli Suomeen konsolipelin promotilaisuuteen ja antamaan haastatteluita sankoin joukoin paikalle saapuneelle medialle.

Vapaaottelija on viihtynyt viime ajat Irlannissa valmistautuen tasan kuukauden päästä koittavaan otteluunsa Mike Wilkinsonia vastaan.

Amirkhani päätti UFC-debyyttiottelunsa kahdeksassa sekunnissa flying knee -tyrmäykseen. Myös toisen ottelunsa Amirkhani päätti voitokkaasti ensimmäisessä erässä. Mies vaikutti erittäin varmalta myös ensi kuussa odottavan ottelun suhteen.

Harjoittelu on sujunut odotusten mukaisesti ja Amirkhani on varma ylilyöntiasemastaan tulevassa ottelussa. Ulkomailla harjoittelussa on paljon hyvää, mutta erityisesti ravintoon liittyvät tekijät ovat kotimaassa paremmin.

– Kun tulen Helsinki-Vantaalle, niin pussaan lentokenttää. Ainoa paikka, missä syön kunnolla ja elän terveellisesti on Suomi. Kun ostan täällä ruokaa, niin tiedän mitä siinä oikeasti on. Vieraissa maissa on aina hankala toteuttaa hyväksi havaittuja rutiineita. Usein joutuu syömään ulkona, eikä se koskaan voita kotiruokaa, urheilija hehkuttaa suomalaisen ravinnon paremmuutta.

Ennen kolmatta nousuaan ammatilaiskehään Amirkhani antoi MTV:n toimittajalle mahdollisuuden ensikäden kokemukseen haastavasta kamppailulajista.

Vapaaottelija mietti hetken, ennen kuin antoi arvionsa toimittajan ottelukestävyydestä.

– Viisi sekuntia, Amirkhani hymyili tulevan, kevyen lämmittelyottelun kestoa.

Toimittajan kanssa kehään astunut Amirkhani on herrasmies, joka auttoi jopa hanskat käteen "vastustajalleen". Itse hän ei vaivautunut laittamaan edes hammasuojia, toimittajan haaliessa päälleen kaikki mahdolliset suojavarusteet.

Katso otsikon alla olevalta videolta, miten tosissaan Amirkhani otteli ja selvisikö toimittaja edes viittä sekuntia ennen tyrmäystä tai tuomarin keskeytystä!

Lue myös:

    Uusimmat