Makwan Amirkhani huokuu itseluottamusta UFC-ottelunsa alla, lähetti painavan viestin tähtivastustajalleen – "Pistän sinut maksamaan siitä"

UFC:n suomalaistähti Makwan Amirkhani haastaa Edson Barbozan itsevarmoin mielin. Amirkhani antaa kovalle vastustajalleen painavan varoituksen sanan.

Amirkhani kohtaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa Edson Barbozan UFC:n huippuottelussa. Tasokas Barboza on selvästi Amirkhanin tähänastisen uran suurin haaste.

Amirkhani sai kutsun Barbozan vastustajaksi lyhyellä varoitusajalla. Edellisen kerran heinäkuussa otellut Amirkhani ei jäänyt lepäämään laakereillaan, vaan aloitti kovan harjoittelun heti ottelunsa jälkeen.

– Sanoin ottelun jälkeen valmentajalleni, että haluan jatkaa harjoittelua. Jotenkin minulla oli sellainen fiilis, että jos jatkan kovaa harjoittelua, saan mahdollisuuden, kun he tarvitsevat ottelijaa. Olin valmis, Amirkhani perkaa pikaista ottelukutsuaan lehdistötilaisuudessa.

Amirkhani myöntää, että on viime vuosien aikana muuttunut urheilijana ja vapaaottelijana ammattimaiseen suuntaan. Suomalaistähti luottaa vankasti omaan tekemiseensä, eikä pelkää häkissä ketään.

– Muutama vuosi sitten en olisi halunnut kohdata Edson Barbozan kaltaisia vastustajia. Tänä päivänä ottelisin ketä tahansa höyhen ja kevytsarjan ottelijaa vastaan. Sanon asioita avoimesti ääneen, joita en olisi kehdannut sanoa muutama vuosi sitten. En sanoisi näitä asioita, jos en uskoisi itseeni, Amirkhani vakuuttaa.

Kokenut Barboza on uransa aikana ottanut koviakin voittoja. Erinomaisena pystyottelijana pidetty Barboza ei pelota Amirkhania. Amirkhani tietää omat vahvuutensa Barbozaa vastaan.

– Kun katson Edson Barbozaa, olen vahvempi kuin hän, minulla on parempi kunto, olen parempi painija ja olen parempi matossa kuin hän, joten olen valmis. Tämä ottelu ei mene tuomareille asti. Lupaan sen teille.

Amirkhanilla on vastustajalleen painava viesti.

– Kaikki on mahdollista. Älä aliarvioi iskujani. Vien ottelun aina sinne, missä tunnen oloni mukavaksi. En mene alueelle, jolla vastustaja tuntee olonsa mukavaksi tai missä hän on hyvä. Et ole yhtä räjähtävä kuin minä. Jos heität samanlaisia potkuja, joihin olet tottunut muita vastaan, pistän sinut maksamaan siitä, Amirkhani jylisee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja