MTV:n jalkapallouutisille jatkoa: La Liga pysyy C Morella monivuotisella sopimuksella!

Maailman arvostetuimpiin kansallisiin jalkapallosarjoihin lukeutuva Espanjan La Liga kuuluu myös jatkossa MTV:n urheilukattaukseen. MTV uusi keväällä 2021 päättyvän mediaoikeuksien sopimuksensa ja sen myötä esittää yksinoikeudella kaikki La Ligan ottelut Suomessa kevääseen 2026 saakka.

– Tämä on kuin hattutemppu! Saimme viime viikolla uutisoida jääkiekon SM-liigan tv-tuotantojen siirtymisestä C Morelle sekä jalkapallon Mestarien liigan uudesta sopimuksesta. Tähän päälle pääsemme nyt kertomaan, että tarjoamme jatkossakin La Ligaa suomalaisyleisölle. Voimme ylpeydellä sanoa, että C More on huippu-urheilun koti, tuulettaa MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Espanjan kansallinen jalkapallosarja La Liga kasvattaa suosiotaan tasaisesti – eikä suotta. Sarja vilisee maailman taitavimpia jalkapallotähtiä, ja Espanjan jättiläisseurat ovat voittaneet Mestarien liigan kuuden edellisen kauden aikana peräti viisi kertaa.

Uuden sopimuksen mukaisesti MTV lähettää myös jatkossa kaikki La Ligan ottelut suorana C Moren lineaarikanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa. Lisäksi tiedossa on studiolähetyksiä herkullisimpien otteluiden, kuten El Clásicoiden, yhteydessä sekä laaja kattaus La Ligan tapahtumia taustoittavia ohjelmia, makasiineja ja huippuhetkiä.

– La Liga täydentää jalkapallokattaustamme loistavasti. Sarjafutiksen etu on siinä, että pelejä riittää lähes joka viikonloppu perjantaista maanantaihin. Jalkapallon ystäville tarjoamme siis jatkossakin laajan paketin Euroopan huippufutista, kertoo Markus Autero, MTV Urheilun ohjelmapäällikkö.

MTV, TV4 ja C More ovat osa Telian uutta TV/Media-liiketoimintayksikköä. Yhteisen sopimuksen myötä, kaudesta 2021-2022 alkaen, La Ligan esitysoikeudet jatkuvat myös Ruotsissa TV4:llä ja C Morella, jotka esittävät yksinoikeudella La Ligaa aina kevääseen 2026 asti.

Lue myös:

    Uusimmat