MTV listasi Suomen hulppeimmat majoituskohteet – mikä nousi ykköseksi?

Listasimme suomalaisten luksusmajoitusten parhaat palat. Ensimmäiselle jaetulle sijalle pääsivät Lapin lasi-iglut. 

Vaikka Suomesta ei löydy runsaasti luksusmajoitusta, sitä kuitenkin on tarjolla jonkin verran. Listasimme maamme hulppeimmat luksusmajoitukset. 

1. Lapin lasi-iglut

 

Levin lasi-iglut ovat ylellisiä, mutta myös persoonallisia. Juuri persoonallisuus siivittääkin lasi-iglut voittoon, sillä tätä et löydä muualta.

Avoin katto on huikea keksintö, joka vie luksuksen aivan uusiin ulottuvuuksiin, ihailit sitten yöllisiä revontulia tai kesäöiden valoa. 


Muun muassa Jutta Gustafsberg mainostaa Facebook-sivuillaan Levin igluja. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Jaetulle ensimmäiselle sijalle nousee myös toinen Lapin ihme, Kakslauttasen lasi-iglut. MTV.fi onnittelee Kakslauttasta hyvästä konseptista, jossa on huomioitu Lapin kauneus ja perinteet hyvällä maulla. Kakslauttanen on oma, pieni jouluinen taikamaansa. 

2. Hotelli Kämp, Mannerheim-sviitti

Mannerheim-sviitti on yksi Suomen tunnetuimpia luksusmajoituskohteita. Yksi yö maksaa lähes 3 200 euroa yö, joten aivan pikkurahalla huone ei irtoa. 

 

Sviitti tunnetaankin erityisesti maailmantähtien suosikkina, muun muassa Madonna on varannut huoneiston Suomen vierailunsa ajaksi. 

Sviitissä on ruokailuhuone, työhuonetila, sauna, apukeittiö, kaksi makuuhuonetta ja kaksi olohuonetta sekä kaksi parveketta. 

3. Iso-Syöte, Kotkanpesä


Kotkanpesä on vaikuttanut brittiläiset. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Brittilehti The Telegraph on valinnut Iso-Syötteen Kotkanpesän yhdeksi maailman romanttisimmista yöpymiskohteista, eikä suotta – muhkeasta parisängystä avautuu esteetön näköala tuntureille ja katon läpi voi ihailla revontulia. 

4. Hotelli Rantakallan Timantti-sviitti

Luksusmajoitusta on tarjolla myös muualla kuin suurissa kaupungeissa ja Lapissa. Kalajoen Hiekkasärkät on kuin pieni pala etelää keskellä Suomea ja Timantti-sviitti on sen ehdotonta eliittiä. 

Suuren plussan Timantti saa porealtaasta, joka on sijoitettu parvekkeelle upeiden merinäkymien äärelle. 

5. Hotelli Klaus K

Hotelli Klaus K on Suomen ainoa kansainväliseen Design Hotels -ryhmään kelpuutettu hotelli ja korkeat tasovaatimukset näkyvät hotellissa aina sisustuksesta aamiaiseen – tarjolla on kaksi erilaista aamupalaa, joista asiakas saa valita mieleisensä. 

Sky Lofts -asiakkaat saavat viettää aikaansa seitsemännen kerroksen kattoterassilla, josta voi ihailla tummuvaa Helsingin yöelämää. Lisäksi käytössä on oma erillinen sisäänkäynti.  

Lue myös:

    Uusimmat