MTV Katsomon iPad-sovellus julkaistu

MTV panostaa tänä vuonna liikkuviin käyttäjiin ja laitteisiin.

MTV:n netti-tv-palvelu MTV Katsomossa vuosi 2014 on kehityksen osalta mobiilin vuosi.

Ohjeita ja huomioita iPad-sovellukseen

 •  iPad-sovellus vaatii iPad 2:n tai uudemman ja iOS 7:n asennettuna laitteelle
 •  iPad-sovellus ei ole ladattavissa iPhonelle. Oma sovellus iPhonelle on tulossa myöhemmin keväällä
 •  iPad-sovelluksessa on katsottavissa MTV:n ilmaisohjelmat ja ilmaiset suoratoistokanavat
 •  Ensimmäisellä versiolla ei voi katsoa maksullisia sisältöjä. Tämä ominaisuus tullaan lisäämään sovellukseen myöhemmässä päivityksessä. Maksullinen sisältö on katseltavissa tällä hetkellä iPadin selaimella osoitteessa m.mtvkatsomo.fi tai tietokoneella osoitteessa www.mtvkatsomo.fi 
 •  TV-ohjelmien katselu vaatii langattoman WLAN- tai 3G-verkkoyhteyden
 •  Ohjelmien kuvalaatu määräytyy automaattisesti käytettävissä olevan verkkoyhteyden nopeuden perusteella. Suosittelemme käyttämään WLAN-yhteyttä silloin kun se on mahdollista
 • Tekijänoikeussyistä osa MTV Katsomon sarjoista ei ole nähtävissä sovelluksessa
 • Osa ohjelmasisällöstä on katsottavissa vain Suomessa
 •  TV-ohjelmat ovat katseltavissa MTV Katsomossa ohjelmasta riippuen yleensä 7 - 60 vuorokautta. Näet suoraan ohjelmatiedoista kuinka kauan yksittäisellä ohjelmalla on katseluaikaa jäljellä.

Tällä hetkellä jo neljännes kaikista MTV Katsomon videokäynnistyksistä tehdään älypuhelimilla tai tableteilla, ja suhde tulee jatkossa kasvamaan entisestään.

Muutosta tulee edistämään omalta osaltaan juuri julkaistu MTV Katsomon iPad-sovellus.

Aluksi näkyy kolme kanavaa

MTV Katsomon käyttö helpottuu entisestään uuden iPad-sovelluksen julkaisun myötä. Uunituoreen sovelluksen ensimmäisellä versiolla voi katsella kaikkea MTV:n maksutonta sisältöä ja kaikkia kolmea ilmaista suoratoistokanavaa (MTV3, Sub ja Ava).

iPadeillä voi siis nyt katsoa missä vain internetyhteyden päässä suorana näitä kolmea kanavaa, sekä reilusti yli 100 eri ohjelmaa käsittävää VOD-kirjastoa. Sovelluksen käyttöliittymä on uudenlainen, ja ilmentää MTV:n uutta visuaalista ilmettä.

TV kulkee mukana

MTV Katsomon liiketoiminnasta vastaava Teemu Lehtonen näkee mobiilikäytössä paljon mahdollisuuksia.

- MTV:n sisällöt ovat jälleen piirun verran lähempänä suomalaisia. Aiemmin MTV Katsomo on lunastanut paikkansa ohjelmakirjastona, josta voi katsoa suosikkiohjelmia silloin kun haluaa. Nyt kun kanavamme ovat katsottavissa samanaikaisesti myös mobiililaitteilla luo se uusia käyttötapoja livekatselulle, vaikkapa julkisissa liikennevälineissä, mökeillä tai keittiön pöydän ääressä, Lehtonen kommentoi.

 

Lataa MTV Katsomon iPad-sovellus App Storesta tästä linkistä: https://itunes.apple.com/fi/app/id778585708

Lue myös:

  Uusimmat