MTV ja F1 pitkään jatkosopimukseen! Yli 30 vuoden formulaperinne jatkuu C Morella

1:00

MTV Oy ja Formula 1 ovat allekirjoittaneet kolmen vuoden jatkosopimuksen F1-sarjan lähetysoikeuksista.

MAINOS

Ranskan GP C Morella –
kisa myös MTV3:lla!

Perjantai: Harjoitukset klo 12.55 ja 16.55
Lauantai: 3. harjoitukset klo 13.55, aika-ajo klo 16.55
Sunnuntai: Ranskan GP klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 15.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella. Ranskan GP poikkeuksellisesti suorana myös MTV3:lla.

C Moren sivulle pääset tästä

Jatkosopimuksen myötä F1-, F2- ja GP3-sarjat näkyvät jatkossakin Suomessa yksinoikeudella C Morella ainakin kauden 2021 loppuun asti.

– MTV on ollut F1:n läheinen kumppani jo 1980-luvulta. Nyt tekemämme jatkosopimus on erittäin merkittävä, ja olemme siitä hyvin tyytyväisiä. F1 on C Moren tarjonnan suosituin kivijalka, ja on ilo kehittää sekä lajia että tarjontaamme edelleen, iloitsee MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.

Formula 1:n mediaoikeuksien johtaja Ian Holmes on erittäin tyytyväinen kolmen vuoden jatkosopimukseen MTV:n kanssa.

– MTV on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, jolla on vakiintunein asema suomalaisella mediakentällä. MTV kykenee tarjoamaan sisältöä erittäin kattavasti ja erilaisilla alustoilla, ja heidän tuotantonsa on ensiluokkaista. Pyrimme omalta osaltamme auttamaan sisältöjen kehittämisessä houkutellaksemme yhä uusia katsojia formuloiden pariin – unohtamatta jo olemassaolevia suomalaisfaneja, jotka kuuluvat maailman asiantuntevimpiin, Holmes sanoo.

0:30

C Moren F1-lähetykset ja palvelut uudistuvat ensi kaudesta alkaen uuden sopimuksen myötä.

– Tulemme tarjoamaan enemmän ja monipuolisempaa F1-sisältöä kuin koskaan aiemmin. Kaikki GP-viikonloput lähetetään edelleen suorina lähetyksinä C Morella. Lisäksi tuomme suomalaisille kuluttajille runsaasti uutta sisältöä sekä täysin uusia mahdollisuuksia räätälöidä omaa F1-kokemusta itselleen mieluisammaksi, MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund paljastaa.

eSports-lähetykset alkavat heinäkuussa

C More on tehnyt lisäksi sopimuksen F1® eSports-sarjan näyttämisestä heinäkuun 2018 alusta vuoden loppuun. Luvassa on suorana esitettävien kisojen lisäksi muun muassa F1-tiimien draft-tilaisuus kuljettajien valinnasta talleihin sekä behind the scenes -materiaalia.

Meneillään oleva F1-kausi on 21 osakilpailullaan historian pisimpiä, ja kesä-heinäkuusta tulee talleille yksi kaikkien aikojen haastavimpia rutistuksia: Juhannuksesta alkaa kuusiviikkoinen, jonka aikana ajetaan peräti viisi GP-viikonloppua. Näistä ensimmäinen, juhannussunnuntain kisa, nähdään myös MTV3-kanavalla.

2:07

Kesän F1-kalenteri:

22.-24.6. Ranska
29.6.-1.7. Itävalta
6.-8.7 Iso-Britannia
20.-22.7. Saksa
27.-29.7 Unkari

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja