Maajussi-Matin käytös farmiviikoilla herättää kysymyksiä morsianehdokkaiden keskuudessa: "Ei edes kuule, mitä myö sanotaan"

1:12
Maajussi-Matin morsianehdokkaat avautuvat epävarmuudestaan – katso videolta!

Maajussi-Matin morsianehdokkaat vaipuvat epävarmuuteen farmiviikolla.

Maajussille morsian -ohjelmassa maajussit ja puolisoehdokkaat syventävät tunteitaan sekä tuntemustaan toisiaan kohtaan treffipäivien merkeissä.

Maajussi-Matti viettää toisen treffipäivän Annukan kanssa, kun taas muut morsianehdokkaat Sirpa ja Minna joutuvat hommiin Matin maatilalle. Morsianehdokkaiden päivän työ onkin puhdistaa Matin koirien ulkoaitaus. 

Työn lomassa Minna kysyy Sirpalta, millainen käsitys tällä on Matista. Sirpa vastaa, että Matti ainakin tuntuu pitävän jalkapalloa erityisen suuressa arvossa, kun oli eilisiltanakin oli keskittynyt paljon peliin. Minna komppaa mielipidettä. 

– Joo siihen miekin eilen vähän kyllästyin, että katsoo jalkapalloa ja myö yritetään puhua, ja ei liiku, ei naama värähdä mihinkään suuntaan. Yritetään kysyä siltä jotain, niin se vaan tuijottaa, eikä edes kuule, mitä myö sanotaan, Minna miettii. 

Minna kertoo myös kameroille kokevansa tilanteessa epävarmuutta. Hän vietti Matin kanssa farmiviikkojen ensimmäisen treffipäivän, mutta kertoo miettineensä treffien jälkeen illalla, että onkohan hän sittenkään oikeassa paikassa. 

– Olisikohan miusta tänne emännäksi ja mahdunko mie sitten tänne Matin maailmaan, Minna pohtii. 

Sirpa kertoo myös kameroille, ettei Matista ole oikein ottanut selvää. 

– Ei olla vieläkään saatu mitään selvää kuvaa siitä, että minkälaista naista Matti tänne haluaa, Sirpa kommentoi. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja