Morsianehdokas tyrmää maajussi-Mustafan ehdotuksen: "En pussaa sinua"

1:32
Kurkista videolta parin treffeille!

Rakastetun Maajussille morsiamen sisarsarjassa halutaan treffeillä pusuja. 

Uudessa Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa tavataan neljä kaukana Suomen rajojen ulkopuolella asuvaa maaseudun ihmistä, jotka etsivät rinnalleen rakkautta. Sarjan neljännessä jaksossa torstaina 18. maaliskuuta ulkomailla asuvat maajussitStefano, Mustafa, Matthew ja Roy pääsevät ryhmätreffeille valitsemiensa morsianehdokkaiden kanssa. 

Jaksossa 42-vuotias Mustafa viettää aikaa myös jokaisen morsianehdokkaansa kanssa kahdestaan. Juttelunsa päätteeksi mies pyytää Sannalta pusua. 

– Muut odottaa meitä. Varmaan riittää, mutta pusu puuttuu! Mustafa sanoo naiselle. 

– Mä en pussaa sua nyt. Iso hali, Sanna nauraa.

Miten mies suhtautuu kieltäytymiseen? Katso ylhäältä olevala videolta!

Elämäniloinen maajussi-Mustafa asuu Turkin Alanyassa. Hänen maatilalla viljellään Alanyan subtrooppiseen ilmastoon sopivia hedelmiä ja kasviksia – muun muassa appelsiineja, sitruunoita ja mandariineja, munakoisoja, salaattia ja avokadoja. Perhe ja suku ovat Mustafalle tärkeitä ja tilaa pyöritetään yhdessä perheen ja sukulaisten voimin. Mustafan oma koti sijaitsee tilan lähistöllä muutaman kilometrin päässä.

Mustafa on asunut aiemmin Suomessa ja ollut naimisissa suomalaisen kanssa sekä toiminut täällä yrittäjänä. Suomen kieli ja kulttuuri ovat hänelle tuttuja ja lähellä sydäntä, ja nyt hän toivoisikin löytävänsä rakkauden Suomesta. Tärkeimmät toiveet elämän rakkaudelle ovat avoimuus ja rehellisyys sekä rakkaus luontoon.

Treffeillään Mustafa halusi pusun myös Piialta. Katso videolta, miten nainen reagoi miehen ehdotukseen!

0:52

Maajussille morsian maailmalla -jakso ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla torstaisinOhjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja