Maajussi-Mustafa huolissaan vanhemman morsianehdokkaansa haluista: "Päivässä 5-6 kertaa ei riitä"

1:21
Mustafa kertoo videolla epäröinnistään.

Rakastetun Maajussille morsiamen sisarsarjassa Mustafa miettii morsianehdokkaansa ikää.

Uudessa Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa tavataan neljä kaukana Suomen rajojen ulkopuolella asuvaa maaseudun ihmistä, jotka etsivät rinnalleen rakkautta. Sarjan seitsemännessä jaksossa torstaina 4. huhtikuuta farmiviikkojen ensimmäisiä treffejä vietetään muun muassa erilaisissa saunoissa. 

Jaksossa 42-vuotias Mustafa vie morsianehdokkaansa turkkilaiseen kylpylään. Hän kertoo parilla sujuvan hyvin, mutta 55-vuotiaan Maaritin ikä on ainoa kysymysmerkki. 

– Vaan se ikä häiritsee. Jos olisin tuntenut Maaritin kymmenen vuotta sitten, heti olisin mennyt naimisiin, hän sanoo kameralle.

– Olen skorpioni. Päivässä 5-6 kertaa ei riitä. Maarit varmaan jaksaa kerran. 

Elämäniloinen maajussi-Mustafa asuu Turkin Alanyassa. Hänen maatilalla viljellään Alanyan subtrooppiseen ilmastoon sopivia hedelmiä ja kasviksia – muun muassa appelsiineja, sitruunoita ja mandariineja, munakoisoja, salaattia ja avokadoja. Perhe ja suku ovat Mustafalle tärkeitä ja tilaa pyöritetään yhdessä perheen ja sukulaisten voimin. Mustafan oma koti sijaitsee tilan lähistöllä muutaman kilometrin päässä.

11:12

Katso videolta Mustafan esittely!

Maajussille morsian maailmalla -jakso ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla torstaisinOhjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja