Morsian antoi morsiusneidon varastaa huomion hääpäivänään: "Yksi kauneimmista ja epäitsekkäimmistä asioista, joita olen todistanut"

Hääpäivä on omistettu morsiamelle, mutta jotkut morsiamet ovat valmiita jakamaan huomion.

Kamalia tarinoita kuulee niin hirviömorsiamista kuin epäkunnioittavista häävieraistakin. Hiljattain uutisoitiin esimerkiksi törkeästä tempauksesta, jossa sulhasen bestman oli ominut hääparin tärkeän päivän kosimalla huomiota herättävästi tyttöystäväänsä. Tempauksesta raivostunut morsian pohti, voiko moista edes antaa anteeksi. 

Tilanne on kuitenkin tyystin eri, jos morsian on itse mukana juonessa, ja antaa parrasvalon omasta tahdostaan loistaa myös muihin suuntiin. Niin teki eräs suurisydäminen morsian, Jessica, joka juoni yhdessä morsiusneitonsa kumppanin kanssa sopivan hetken kosinnalle.

Kosintatilanteen tallesni kuvaaja Ross Dance Photography.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Yksi kauneimmista ja epäitsekkäimmistä asioista, joita olen todistanut häitä kuvatessani, kuvaaja kirjoitti Instagramissa.

Kuvaaja kertoo, että ennen Jessican häitä Jess-niminen morsiusneito työskenteli väsymättä varmistaakseen, että niin valmistelut kuin itse hääpäiväkin olisi täydellinen. Osoittaakseen arvostuksensa morsian päätti jakaa tärkeän päivänsä ystävänsä kanssa auttamalla Jessin poikaystävää kosinnassa.

– Sen sijaan, että olisi heittänyt kimppunsa, morsian kääntyi ympäri ja käveli parhaan ystävänsä luokse. Kaikki jäätyivät, kun hän sanoi "Jess.. käänny ympäri"...

Luonnollisesti Jessin takana odotti poikaystävä polvillaan sormuksen kera.

Lähde: Mirror, Instagram

***

Lue myös:

    Uusimmat