Ainakin liitto alkoi huumorilla – morsian yllätti sulhasen häissä hulvattomalla tempauksella

Jenkkimorsian ei ilmestynyt häihinsä ihan perinteisimmässä asussa.

Huumori on monen onnistuneen ja pitkäikäisen parisuhteen salaisuus. Ei siis ole syytä pitää huumorin kukkaa piilossa edes tiukimmissa paikoissa. Näin ainakin tuntui ajattelevan amerikkalaismorsian, joka päätti astella avioliiton satamaan huumorin siivittämänä.

Beth ja Tom Gardner menivät naimisiin viime marraskuussa Pohjois-Carolinassa sijaitsevalla Bald Headin saarella. Usein häiden kohokohta on hetki, jolloin morsian näyttäytyy ensimmäisen kerran valkoisessa puvussaan. Beth päätti kuitenkin heittää vitsiksi tämän romanttisen hetken, ja saada sulhasen ja häävieraat ragoimaan muulla tavoin kuin ihastuksesta huokailemalla.

Morsian ilmestyi nimittäin paikalle puhallettavassa T-Rex-asussa. Naurusta ei tullut loppua, kun sulhanen kääntyi katsomaan rakastaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Oletko vihainen, että tein tämän? huolestunut morsian kysyy nauravan sulhasen tullessa syleilemään dinosaurustaan. Videon julkaisi häiden kuvaamisesta yhdessä Paul Seiler Photographyn kanssa vastannut Jon Clark Weddings. Videolla on jo liki kolme miljoonaa näyttökertaa.

Kaikkien huojennukseksi Beth kuoriutui lopulta dinosaurusasustaan ja asteli avioliiton satamaan perinteisemmässä hääpuvussa – ja naurun saattelemana.

***

Lue myös:

    Uusimmat