Mainos

Moottoripyöräilijä kaahasi yli kahtasataa Oulussa – takaa-ajo päättyi sairaalaan

Oulussa kaahailevan moottoripyörän kuljettajan matka tyssäsi poliisin haaviin ja sairaalaan torstai-iltana. Kuljettaja oli muun muassa ohittanut poliisiauton, jonka tutka näytti moottoripyörän nopeudeksi yli 200 kilometrin tuntivauhtia nopeusrajoituksen ollessa 80km/h.

Oulun poliisi epäilee oululaista nuorta miestä törkeästä liikenteen vaarantamisesta. Häntä epäillään lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska hänellä ei ole voimassaolevaa ajo-oikeutta. Moottoripyörän kyydissä oli tapahtumahetkellä toinenkin henkilö.

Poliisin takaa-ajo alkoi, kun moottoripyörä ohitti poliisiauton yli kahdensadan kilometrin tuntivauhdilla. Moottoripyöräpoliisit jahtasivat holtittomasti ja vaarallisesti ohitellutta kuljettajaa Muhokselle asti. 

Sairaalareissu

Lopulta kuljettaja menetti moottoripyörän hallinnan Muhoksen keskustan alueella. Pyörä törmäsi kiertoliittymän kivetykseen.

Kuljettaja ja pyörä lensivät molemmat törmäyksen johdosta kiertoliittymän yli asfalttiin.

Pyörää kuljettanut oululainen mies toimitettiin Oulun yliopistolliseen sairaalaan hoidettavaksi. Poliisilla ei toistaiseksi ole tietoa hänen mahdollisten vammojensa laadusta tai vakavuudesta.

Moottoripyörää kuljettanutta miestä epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja poliisin antaman pysähtymismerkin noudattamatta jättämisestä.

Lisäksi häntä epäillään myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska hänen ajo-oikeutensa ei riitä kuljettamaan kyseistä moottoripyörää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.