Monipuolinen Lappi tarjoaa jokaiselle jotain

Juuri Levin-lomalta palannut Leo Pitkänen tietää, että Lapista löytyy kaikkea jokaiselle. Aikaa voi viettää laskettelurinteen lisäksi moottorikelkkasafarilla, hiihtoladulla tai takan ääressä.

"Lapin-loman ei tarvitse olla pelkkää hikiliikuntaa eikä ainoastaan takan ääressä oleilua. Lapista löytyy niin bailupaikkoja kuin rauhaakin", Leo Pitkänen kertoo.

Konkarin on vaikea antaa matkailuvinkkejä, koska jokainen haluaa viettää lomansa omalla tavallaan. Pitkäsen perhe viettää usein aikaa Ylläksellä tai Levillä mökkien sijaintien vuoksi.

"Laskemme vaativimmissa mäissä ja ainakaan Levillä ei ollut lainkaan ruuhkaa. Yhtenä päivänä gondoli-hissi oli tuulen vuoksi pois käytöstä, mutta sekään ei aiheuttanut tungosta."

Pitkänen perheineen keskittyi viettämään aikaa laskettelurinteissä, hiihtoladuilla ja kelkkailun parissa. Kesällä suunnitelmissa on pelata golfia, metsästää ja kalastaa Lapissa.

"Golfia voi pelata kesällä Rovaniemellä 24 tuntia vuorokaudessa", Pitkänen vinkkaa.

Mikäli intoa riittää, golfia voi pelata Lapissa talvellakin, mutta Pitkänen muistuttaa, että silloin ei kannata ottaa valkoisia palloja mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja