Salkkarit-tähti Monika Lindemanilla ja TTK-tanssiopettajalla Kia Lehmuskoskella yllättävä yhteys

Monika Lindemanin poika pohti, miten lapsia tehdään – näin toista lastaan odottava Salkkari-tähti vastasi 3:16
Haastattelu: Monika Lindemanin poika pohti, miten lapsia tehdään – näin toista lastaan odottava Salkkari-tähti vastasi

Salkkarit-tähti Monika Lindeman saapui TTK-yleisöön. 

Salatut elämät -sarjasta tuttu Monika Lindeman saapui Tanssii Tähtien Kanssa -kauden 11. livelähetykseen 14. marraskuuta. 

Parhaillaan äitiyslomalla olevan Lindemanin kuopus Sienna syntyi toukokuussa. Näyttelijättärellä on lisäksi myös vuonna 2017 syntynyt poika Samuel. Hän kuvailee henkisen ja fyysisen palautumisen olleen toisen lapsen jälkeen helpompaa.

– Kesän maltoin olla hissukseen, ns. äitiyslomalla. Mulla on tosi vaikeaa olla tekemättä muita juttuja. Kyllä mä olen jo elokuusta alkanut tekemään erinäisiä juttuja. Ottanut vähän enemmän koppia meidän hotelli-jutuista. On ollut vaikeeta olla äitiyslomalla tällä kerralla, Lindeman miettii. 

Hän kertoo myös saavansa edelleen paljon palautetta Salkkarit-faneilta sosiaalisessa mediassa. 

– Somen ja Instagramin yksityisviestien määrä on huikeeta. Yritän olla siellä ja vastailla ihmisten viesteihin.

Lindemanilla on myös yllättävä yhteys TTK-kisaan. Hänen veljensä nimittäin seurustelee Waltteri Torikan tanssiopettajan kanssa. 

– Kimi-veljeni, hänen puolisonsa on Kia Lehmuskoski. Kia on perhetuttu. Ihan hauskaa, illat menee aina nyt samalla sabluunalla ja pyrin yhdeksältä menemään nukkumaan. Joten saa nähdä, miten pysyn hereillä. Vauva herättää yöllä syömään ja viimeistään kuudelta oltava hänen kanssaan ylhäällä. 

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat