Moni suomalaisnainen valmis luopumaan elinpäivistään hiustensa takia

Suomalaisista 35–70-vuotiaista naisista joka kolmas on kärsinyt hiustenlähdöstä. Moni suostuisi luopumaan elinpäivistään, jos voisi saada tuuheat hiukset loppuelämäkseen.

Suomalaisista 35–70-vuotiaista naisista hiustenlähdöstä kärsii tai on kärsinyt 28 prosenttia. Tällä hetkellä ongelma vaivaa 15:tä prosenttia, ja aiemmin siitä on kärsinyt vastanneista 13 prosenttia. Naisista joka neljäs pelkää hiustensa lähtevän.

Tutkimusten mukaan hiustenlähtö on suomalaisnaisten keskuudessa yleisempää kuin saksalaisten ja englantilaisten. Saksassa ja Englannissa hiustenlähdöstä kärsii joka neljäs nainen.

Kyselyyn vastanneista suomalaisnaisista lähes joka kymmenes olisi valmis luopumaan elinkuukausistaan – tai jopa elinvuosistaan – jos saisi takaisin tuuheat ja kauniit hiukset tai voisi ehkäistä kaljuuntumisen. Englannissa ja Saksassa tämän vaihtoehdon valitsisi vain joka kahdeskymmenes.

Tutkimuksen toimeksiantaja oli saksalainen kosmetiikka- ja hyvinvointialan yritys Dr. Wolff. Kyselyn toteutti Taloustutkimus.

Lue myös:

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Face-sarjassa pyritään mallimaailman huipulle:

Katsomo-video ei ole saatavilla

AVA / Leenastiina Simola

Lähde: BlackDoctor

Kuva: Colourbox

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja