Monacossa asuva Erja Häkkinen paljastaa podcastissa, millainen ruhtinas Albert oikeasti on: "Olen ollut useinkin hänen kanssaan tekemisissä"

Monacossa asuva yrittäjä Erja Häkkinen kertoo väleistään Monacon ruhtinaaseen Iriz Silander & VIP-vieraat -podcastissa. 

Yrittäjä Erja Häkkinen on asunut jo useita vuosia Monacossa. Häkkinen kertoo podcastissa tavanneensa Monacon ruhtinaan Albertin useita kertoja asuessaan palatsin vieressä.

Häkkisen mielestä ruhtinaasta annetaan julkisuudessa toisenlainen kuva kuin mitä mies on todellisuudessa.

– Albert on hirveän avoin ja helposti lähestyttävä henkilö. Tv -ja lehtihaastatteluista saa hyvin erilaisen kuvan, kuin mitä hän on. Hän on maanläheinen ja helposti lähestyttävä. Julkisuuskuva hänestä ei ole oikea, Häkkinen kertoo podcastissa.

Erja Häkkinen oli ex-miehensä formulakuljettaja Mika Häkkisen kanssa aikoinaan ruhtinaan naapuri.

– Olen ollut useinkin hänen kanssaan tekemisissä. Asuttiin palatsin aukiolla ja siinä tutustuttiin. Meidät kutsuttiin usein illalliselle palatsiin. Ex-mieheni oli silloin aika isoissa saappaissa. Se kiinnosti Albertia. Hän on vahva autourheilun kannattaja.

Monacon ruhtinattaren Charlenen tilanne huolestuttaa monacolaisia. Charelene on ollut marraskuusta 2021 lähtien nimeämättömässä eurooppalaisessa hoitolaitoksessa toipumassa "sekä henkisestä että fyysisestä uupumuksesta".

Charlenen hoitolaitoksesta on kerrottu ainoastaan sen sijaitsevan Monacon ulkopuolella Euroopassa. Monacon hovi on pysytellyt melko vähäsanaisena Charlenen voinnista.

– Kyllä siitä puhutaan ja se huolestuttaa ihmisiä. Jo Albertin isän aikana kaikessa, mitä tapahtuu ruhtinasperheessä, on tiukat rajat siitä, mitä annetaan julkisuuteen. Kaikki ovat huolissaan.

Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcast julkaistaan Podplayn palvelussa. Iriz Silander on myös MTV Uutisten viihdetoimittaja.

Lue myös:

    Uusimmat