Mainos

Miten tämä on mahdollista? Suomalaisgolfari teki kaksi peräkkäistä hole-in-onea – taustalla käsittämätön fakta!

Jere Jaakkola teki maanantaina tempun, joka sotii kaikkia todennäköisyyksiä vastaan: hän golfasi kaksi peräkkäistä hole-in-onea.

Golflehden ja Golfpisteen päätoimittaja Jaakkola onnistui teossaan Bjärkasin kentällä, joka on Suomen ainoa 18-reikäinen par 3 -kenttä.

Jaakkola on pelannut golfia 28 vuotta, mutta ei koskaan ollut aiemmin tehnyt hole-in-onea eikä edes nähnyt kenenkään tekevän vastaavaa temppua, Golfpisteen jutussa kerrotaan.

Maanantaina Jaakkola kuitenkin räväytti pallon yhdellä lyönnillä koloon kahdella peräkkäisellä reiällä ja tuuletti onnistumisiaan villisti (video alla).

– Epätodellinen olo. Olen etsinyt ja kertonut tarinoita golfista kohta parikymmentä vuotta, ja nyt pääsinkin yhtäkkiä osaksi tämän ihmeellisen lajin historiaa. Vaikea tajuta, mitä on tullut juuri tehtyä, Jaakkola sanoi Golfpisteen mukaan.

National Hole-In-One Registry -sivuston mukaan todennäköisyys tehdä kaksi peräkkäistä holaria on yhden suhde 67 miljoonaan. Par 3 -kentällä todennäköisyys on hiukan suurempi, mutta tempun mahdollisuudet ovat silti mitättömän pienet.

Golfpisteen mukaan aiemmin kahdessa peräkkäisessä hole-in-onessa on onnistunut suomalaisista Jaakko Mäkitalo. Hän on tehnyt kaksi perättäistä hole in onea Guadalhorcen par 3 -kentällä Espanjassa.

2:18
Video: Hämmästyttävä näky se tämäkin golfkentällä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja