Mainos

"Miten kukaan voi työskennellä täällä naama peruslukemilla?"– mies kirjasi ylös hulvattomat tapahtumat ensimmäiseltä työviikoltaan

Mies julkaisi ensimmäiseltä työviikoltaan tapahtumia Target-kaupan kassalta.

Asiakaspalveluammatissa työskentelevät ihmiset tietävät, että ihmisten kirjo on laaja. On töykeitä, outoja, mukavia ja hauskojakin asiakkaita. Yllätyksiltäkään ei vältytä.

Tämän Target-kaupassa työskentelevän miehen julkaisut työviikoltaan nousivat suosioon Imgur-sivustolla.

Selaa kuvia painamalla Next. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Miehen huippuhetkiä Targetin kassalta ovat muun muassa seuraavat kohdat:

- Myin alusvaatteita 80-vuotiaalle naiselle.

- Minulla oli hyvin mielenkiintoinen keskustelu 3-vuotiaan pojan kanssa väreistä. Me molemmat pidämme sinisestä.

- Palvelin vanhaa naista, jolla luulin olevan hyvin vaikuttavat viikset, mutta ne olivat vain nenäkarvoja.

- Myin 56 litraa kissanhiekkaa "futismutsille", joka ei rikkonut katsekontaktia kertaakaan.

- Nainen tuli 220 dollarin arvoisten ostosten kanssa kassalle. Annettuaan kasan kuponkeja ja lahjakortteja, ostokset maksoivat enää 55 dollaria. Haluan hänen opettavan minua.

- Minua lähestyi suurikokoinen mies nimeltä Jason. Hän kehotti minua olemaan varastamatta. Talletan hänen neuvonsa sydämeeni.

- Pelottava maanviljelijä haalareissa ja saparoissa tuli kassalleni. Hän osti ämpärin. Hän ei puhunut mitään. Hän ei ottanut katsekontaktia. Hän jätti jälkeensä kysymyksiä.

- Kolme college-poikaa tuli kassalleni ja jokainen heistä osti spandex-alusvaatteet ja meikinpoistopyyhkeitä. He eivät puhuneet mitään. He ottivat liikaa katsekontaktia. He jättivät jälkeensä vielä enemmän kysymyksiä. Tarjoaakohan tämä työ ikinä vastauksia, mietin.

- Kolme ihmistä lähti pois ilman vaihtorahojaan. Vain kaksi heistä palasi.

- Mies osti lamppuja kupongilla. Hän kertoi minulle, ettei tarvitse kolmeakymmentä lamppua. Hän vain pitää kupongeista.

- Tämän jälkeen mies käveli asiakaspalveluun väittäen, että oli palauttanut useita asioita, joita ei ollut tarkoittanut palauttaa. Sitten hän käveli ympäri kauppaa ja lähti. Hän ei lähtenyt lamppujensa kanssa. Niitä ei löydy mistään.

- Asiakas tuli luokseni näyttäen hermostuneelta. Hän kumartui kassan yli ja kuiskasi minulle. Joku oli kakkinut vauvantarvikekäytävälle. Kaikki todisteet viittasivat siihen, ettei se ollut vauva.

- Vanha nainen osti viisi pulloa viiniä ja suuren pullon vodkaa. Hänen ajokorttinsa paljasti, että hän oli elänyt läpi toisen maailmansodan. Hänen hymynsä kertoi, että hän eli vieläkin.

- Asiakas osti kovaa salamia. Kaupassa myydään tuotetta, jonka nimi on kova salami. Minua ihmetyttää, miten kukaan voi työskennellä tai asioida täällä naama peruslukemilla.

- Avaan kassani. Yhdeksättäkymmentä käyvä nainen ostaa rintaliivejä ja muita alusvaatteita. Itken sisältäpäin. On liian aikaista näille mielikuville.

Lähde: Refinery29

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.