Miten käy vuoden 2020 Linnan juhlille? Presidentin kanslia vastaa: "Myös uudenlaisia vaihtoehtoja juhlavastaanoton järjestämiselle pohditaan"

10:44
Nämä olivat vuoden 2019 Linnan juhlien kohokohdat

Tasavallan presidentin kansliasta kerrotaan, että Linnan juhlien järjestämiselle mietitään erilaisia vaihtoehtoja.

Koronavirustilanteesta johtuen useat suuret tapahtumat on jouduttu perumaan tai siirtämään vuonna 2020. Loppuvuodesta, joulukuussa on kuitenkin eräät suuret juhlat, joiden kohtalosta ei ole toistaiseksi tiedotettu mitään: itsenäisyyspäivän vastaanotto eli Linnan juhlat

Tasavallan presidentin kansliasta kerrotaan, että tilannetta seurataan aktiivisesti, eikä Linnan juhlien toteutumisesta vuonna 2020 ole vielä täyttä varmuutta. 

– Tasavallan presidentin kanslia seuraa koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioi sen pohjalta, miten itsenäisyyspäivää voidaan tänä vuonna viettää turvallisesti. 

Kanslian mukaan tällä hetkellä on vielä liian aikaista arvioida joulukuun tilannetta ja tehdä päätöksiä sen suhteen. Saattaa myös olla, että Linnan juhlat järjestettäisiin jollain aivan uudella tavalla. 

– Myös uudenlaisia vaihtoehtoja juhlavastaanoton järjestämiselle pohditaan. 

Tasavallan presidentin kanslian mukaan asiasta kerrotaan lähempänä, kun suunnitelmat sen suhteen ovat tarkentuneet. 

Perjantaina 6. joulukuuta 2019 itsenäisyyspäivän vastaanotolla 102-vuotiasta Suomea juhli yhteensä 1700 kutsuvierasta yhteiskunnan eri alojen edustajina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja