Mitä tapahtui Kim Kardashianin ja Kanye Westin talolle? Katso kuvat!

Tuoreet kuvat paljastavat, että tosi-tv-tähti Kim Kardashianin ja tämän räppärikihlatun Kanye Westin muutto hulppeaan Bel Airin kartanoon näyttää vain viivästyvän.

Fanit saivat nähdä vilauksen Kim Kardashianin ja Kanye Westin pitkään remontissa olleen kartanon sisätiloista Rikkaat Kardashianit -sarjan uusimman tuotantokauden trailerissa.

Trailerissa Kardashian paljastaa myös perheenjäsenilleen muuttopäivän olevan vasta kesäkuussa, mutta tuoreiden kuvien perusteella muutto saattaakin venyä vielä pidemmällekin. Uusimmissa kuvissa tähtiparin kartano on nimittäin täysin auki revitty, vaikka vielä lokakuussa talon keltaiseksi maalattu ulkopuoli näytti jo liki valmiilta.

LUE MYÖS:

Nyt Välimeren tyylinen talo on kauttaaltaan rakennustelineiden ympäröimä ja seinien puuttuessa jokainen huone on näkyvillä.

Yli kahdeksan miljoonaa euroa maksaneessa luksuskartanossa on huimat 929 neliömetriä. Tilaa siis riittää tähtiparille ja heidän esikoistyttärelleen Northille. Tällä hetkellä perhe majailee Kimin Kris-äidin luona.

Pariskunnan on huhuttu myös metsästävän uutta kotia, sillä heidän kerrotaan pelkäävän remontoitavan Bel Airin talon olevan liian keskeisellä paikalla.

Katso Rikkaat Kardashianit -sarjan 9. kauden traileri!


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat