Mitä tapahtui? Jokereilta hylättiin loppuhetken maali kyseenalaisella tavalla – "Kyllä se ihan selvältä maalilta näytti"

Dinamo Riika päihitti maanantaina kotonaan Helsingin Jokerit jääkiekon KHL:ssä maalein 3–1. Ihmetystä herätti Jokerien maalin hylkääminen ottelun viime hetkillä.

Jokerien Nicklas Jensen pyssytti maalin rannelaukauksellaan, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä 19 sekuntia. Kavennusosuma hylättiin kuitenkin kyseenalaisesti.

Jokerihyökkääjä Marko Anttila avasi tilannetta pelin jälkeen Jokerien tiedotteessa.

– Selitys oli, että Jesse (Joensuu) oli maalivahdin alueella. Sääntö menee, että myöskään takapuoli ei saa olla maalivahdin alueella. Kyllä se ihan selvältä maalilta näytti, mutta vielä en ole kunnolla tilannetta päässyt kelaamaan, Anttila sanoi. 

Jokerien murheenkryyninä olivat erien alut. Riika iski kiekon häkkiin niin avauserän kuin toisenkin erän alkuhetkillä. 

– Se on asia mistä ollaan puhuttu ja se on yksi asia missä voimme olla parempia. Vastustajalla oli kuoleman peli ja he tulivat alkuun terävästi, Anttila kommentoi. 

Läntisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta taisteleva Riika teki viimeisen osumansa tyhjiin. Se on nyt konferenssissa yhdeksännellä sijalla, kaksi pistettä pudotuspeliviivan ja Sotshin alapuolella.

Jokerit majailee läntisen konferenssin nelossijalla.


Lue myös:

    Uusimmat