Dinamo Riika jätti Jokerit pisteittä – tiukka taistelu päättyi rajuun käsirysyyn

Jokerit menetti maanantaina sarjapisteet Riian Dinamolle, kun se ei löytänyt peliinsä tehoja KHL-kierroksen vieraspelissä. Jokerit hallitsi ottelua, mutta kotijoukkue otti voiton maalein 3–1 (1–0, 1–1, 1–0).

Kotijoukkue otti pelissä komennon välittömästi, ja Matthew Malone vei Dinamon 1–0-johtoon jo toisella peliminuutilla. Toinen erä alkoi yhtä kalseasti, kun isäntien avausmaalin syöttänyt Andris Dzerins pääsi laittamaan Dinamon kahden maalin karkumatkalle.

Jokerien kakkosketju järjesti Jokerien kavennuksen toisen erän lopulla pitkän hyökkäysmyllytyksen päätteeksi. Maalin viimeisteli Alex Grant, joka nosti kiekon siniviivalta ruuhkan ohi maaliin.

Riika teki kolmannen maalin tyhjiin ottelun lopussa. Ottelun viimeisillä sekunneilla nähtiin vielä rutkasti tapahtumia, sillä jäälle puhkesi käsirysy, jonka yhteydessä Jokereiden Nicklas Jensen otti mittaa Gints Meijasta ilman hanskoja.

Ottelu oli puolustaja Sami Lepistön 300:s runkosarjapeli Jokereissa.