Mitä pelkäät? Takaamme, että tämän videon katsominen tekee tiukkaa – testaa vaikka

Pystytkö katsomaan tämän videon loppuun asti? Haasta itsesi! 1:56
Nyt voit panna itsesi todelliseen testiin! Koostimme videolle otteita yleisiä jännitystä tai suoranaista pelkoa aiheuttavista asioista. Kykenetkö katsomaan videon loppuun, vai saatko vilunväreitä jo alussa?

Saavatko korkeat paikat, hait, hämähäkit tai syvä vesi sykkeesi nousemaan? Kokeile, kykenetkö katsomaan koostamamme inhan videon loppuun!

Pimeää, hämähäkkejä, ahtaita paikkoja – mitä sinä pelkäät? Saavatko korkeat paikat sykkeesi nousemaan? Entä mitä ajattelet käärmeistä, neuloista, syvästä merestä tai sängyn alla piileskelevistä möröistä?

Nyt voit panna itsesi todelliseen testiin! Koostimme videon yleisistä asioista, jotka saavat monien kämmenet hikoamaan... Kykenetkö katsomaan yllä olevan videon loppuun, vai saatko vilunväreitä jo alussa?

Tiesitkö? Myös älypuhelimen aiheuttamalla eroahdistuksella on jo oma nimi: nomofobia! Taannoin Nokian puhelin aiheutti ahdistusta trypofobiasta kärsiville – siis reikäkammoisille!

Juttu on uusinta keväältä 2021.

Tällä videolla sen sijaan voit testata, onko sinulla trypofobia. Katso video ja saat tietää, podetko reikä- ja rykelmäkammoa:

Tämä video paljastaa, kärsitkö trypofobiasta 0:39

Lue myös:

    Uusimmat