Mitä miehet ajattelevat naisen alapään tuoksusta? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mitä miehet ajattelevat naisen alapään tuoksusta? Oma alapääni ei kuulemma tuoksu koskaan miltään, mikä lienee hyvä asia? Onko 'kalanhajuisia' pimpsoja oikeasti olemassa ja häiritseekö miestä, mikäli alapäässä on jokin ominaistuoksu?" kysyy nimimerkki neutraali

Näin miehet vastasivat

"Kyllähän naisen alapää yleensä joltain tuoksuu. Turhaan naiset sitä murehtivat. Toki, jos on epämiellyttävästi voimakkaan virtsan haju, niin se häiritsee. Kiihottuneen naisen tuoksu ja tuntu sitä vastoin vaan parantaa tilannetta. Olkaa siis avoimesti ja rehellisesti kiihottuneita, jos siltä tuntuu, ei kannata pidätellä tuntemuksiaan tässäkään asiassa. Ananakseltakin ladyt joskus tuoksuvat. Niin sanotusti kalan hajuisia en ole tavannut."
– +50, avioliitossa

"Terveen alapään puhdas, miedon suolainen ominaistuoksu ei haittaa. Suppea otanta kertoo, että posliini ei haise juuri miltään. Sen sijaan karvatuherossa saattaa toisinaan olla hento virtsahapon tuoksu. Sekään ei ole paha, jos tavara on pesty. Kalan haju eli sillin tuoksu lienee enemmän urbaania legendaa ja peräisi ajoilta, jolloin naisilla oli alapäässä tulehduksia heikon hygienian takia."
– Herra 47, naimisissa

"Kyllä aika monella ominaistuoksu löytyy. Myös niin sanottu 'kalan haju' on olemassa. Aika paljon tuohon vaikuttaa yleinen hygienia ja ruokavalio."
– 37, avoliitossa

"Kalan tuoksu ei ole ongelma niin kauan, kun nainen ei jatkuvasti pyydä suuseksiä. On se kalan tuoksu sen verran haluja vievää. Muutoin hajut tai hajuttomuus eivät häiritse, eikä asiaa oikeastaan tule edes ajateltua. Mieluummin (ja useammin) sitä haistelee kaulaa, rintakehää, poskea ja tietenkin hiuksia."
– 31, avioliitossa

"Itse pidän niin sanotusta tuoksuttomasta alapäästä. Kohdalle on sattunut myös niitä, joilla on niin vahva ominaistuoksu, että se jopa häiritsee työskentelyä. Ei ole niin nautinnollista kielihoidon tuottamista."
– 32, parisuhteessa

"Pieni tuoksu kuuluu pimppiin, liian voimakas ei saa kuitenkaan olla. Joskus nuorena törmäsin oikeasti sillin hajuun, ja se ei ollut erityisen kiihottavaa..."
– 31, avioliitossa  

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja