Mitä isälle lahjaksi? Lue parhaat vinkit!

Mitä hankkia isälle, jolla on jo kaikkea? Sunnuntaina 11.11. muistetaan jälleen isää lahjoin ja kortein.

Onko isänpäivälahjan hankkiminen vuosi vuodelta vain yhä vaikeampaa? Katso, olisiko joku seuraavista lahjaideoista sopiva juuri sinun isällesi.

Kirja

Jos isä tykkää uppoutua kunnon kirjan pariin, voi vaikkapa uusin Ilkka Remes olla paikallaan. Kirja voi tuntua tylsältä ja jokavuotiselta lahjalta, mutta siitä on iloa iskälle pitkäksi aikaa. Kirjaa ostaessa kannattaa kuitenkin tehdä taustatyö huolella, ettei tule hankkineeksi sellaista opusta, joka isän kirjahyllystä jo löytyy.

Elämys

Jos isä nauttii kokemuksista enemmän kuin materiasta, voi lahjaksi tarjota esimerkiksi lennätystä pienlentokoneella tai ajelua rallicross-autoilla.

Hemmottelua

Isän voi patistaa kokeilemaan vaikkapa jalkahoitoa. Kun hemmottelu tulee lahjakortin muodossa, ei mieskään kehtaa kieltäytyä pedikyyristä!

Juhlailta

Kutsukaa koko perhe koolle ja tehkää yhdessä isän lempiruokaa. Mukava, yhteinen ilta on varmasti isälle mieleen.

"Vapaalla"-lahjakortti

Askarrelkaa isälle lahjakortti, joka oikeuttaa ottamaan omaa aikaa sohvalla penkkiurheilua harrastaen. Kun lahjakortti on käytössä, ei kukaan saa valittaa isälle tekemättömistä kotitöistä.

Tyyli uusiksi

Käyttääkö isäsi/miehesi aina samoja vaatteita? Mikset käärisi isänpäivälahjapakettiin lämmintä – ja tyylikästä! – neuletta? Myös asusteet, kuten vyö tai kalvosinnapit, voisivat uudistaa isän tyyliä.

Tuoksuvaa

Isät eivät aina osaa itse panostaa kosmetiikkaan, mutta esimerkiksi uusi tuoksu ilahduttaa varmasti. Jos lahjan valinta tuottaa vaikeuksia, helppoa on myös ostaa valmis – vaikkapa suihkugeelin ja deodorantin sisältävä – lahjapaketti.

Hauska kortti

Vaimo, asetu lapsen tasolle ja teepä itse kortti miehellesi – valjasta vaikka perheen pienimmät projektiin mukaan. Leikatkaa ja liimatkaa korttiin valokuvia perheestänne tai siitä, kun herra oli joskus nuori, salskea ja komea! Voitte myös hauskuutta päivänsankaria leikkaamalla valitsemastanne katalogista kuvia korttiin asioista, joita olisitte halunneet ostaa hänelle. Isä voisi ilahtua, kun tietäisi, että olisitte halunneet ilahduttaa esimerkiksi uudella autolla, jos vain varat olisivat riittäneet.


Mikä on sinun paras isänpäivälahjavinkkisi? Kommentoi!

AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja