Mitä ihmettä? Venäläiset diplomaatit poistuivat pandemian sulkemasta Pohjois-Koreasta resiinalla: "Pitkä ja hankala matka"

0:46
Venäläiset diplomaatit poistuivat pandemian sulkemasta Pohjois-Koreasta resiinalla – katso video!

Pohjois-Koreassa työskennellyt venäläisten diplomaattien ryhmä päätyi matkaamaan kotimaahansa erikoisella tavalla: kulkupelinä toimi resiina.

Diplomaatit pakkasivat perheensä ja matkalaukkunsa resiinaan ja kuvasivat tapahtumasta iloisen videon Twitteriin. Ryhmässä oli kahdeksan ihmistä, mukaan lukien 3-vuotias lapsi, kertoo The Guardian.

Aivan koko matkaa Pyongyangista Vladivostokin lentokentälle diplomaatit eivät taittaneet resiinalla – matkaan kului muutenkin 32 tuntia. Aluksi käytettiin junaa ja kahta bussia. Resiinalla ylitettiin Tumen-joen silta.

Eristyneen Pohjois-Korean rajat ovat pandemian aikana olleet vielä tiukemmin kiinni kuin normaalisti, vaikka maassa ei virallisesti ole vieläkään yhtään tartuntaa.

– Kaikki matkustajaliikenne on pysähtynyt Pohjois-Koreassa ja rajat ovat olleet kiinni yli vuoden. Diplomaateilla oli pitkä ja hankala kotimatka, kertoo Venäjän ulkoministeriö. 

Katso yllä olevalta videolta video tapahtuneesta! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja