Mitä ihmettä? Cristiano Ronaldolta harvinainen emämoka – supertähti ei itsekään uskonut silmiään

Cristiano Ronaldolta harvinainen moka – supertähti ei itsekään meinannut uskoa silmiään 0:44
Katso: Cristiano Ronaldo epäonnistui tuhannen taalan maalipaikassa.

Al Nassrin supertähti Cristiano Ronaldolta nähtiin harvinaislaatuinen epäonnistuminen Al-Ainia vastaan pelatussa Aasian Mestarien liigan ottelussa.

Otteluparin ensimmäisen osaottelun hävinnyt Al Nassr lähti kotiotteluunsa yhden maalin takamatkalta, eikä pelin alkukaan luvannut hyvää. Vierasjoukkue karkasi yhteismaaleissa nimittäin jo kolmen maalin johtoon, kun Soufiane Rahimi onnistui kahdesti.

Al Nassr käynnisti kuitenkin kirivaihteensa ja nousi yhteismaaleissa maalin päähän toisen jakson alussa. Kun ottelua oli pelattu hieman yli 60 minuuttia, oli Ronaldolla tuhannen taalan paikka tuoda joukkueensa yhteismaaleissa tasoihin.

Ronaldo kuitenkin suti kolmesta metristä pallon ohi, vaikka edessä oli puolityhjä maali ja maalivahtikin oli maassa. Ronaldo, fanit ja joukkuetoveritkin olivat tyrmistyneitä supertähden epäonnistumisesta.

Katso Cristiano Ronaldon moka pääkuvan videolta.

Al Nassr onnistui kuitenkin venyttämään pelin jatkoajalle Ronaldon epäonnistumisesta huolimatta. Saudiseura joutui jatkoajallakin takaa-ajajaksi, mutta tällä kertaa Ronaldo nousi hetkellisesti pelastajaksi, kun hän venytti rangaistuspotkumaalillaan otteluparin ratkaisun rangaistuspotkukilpailuun.

Siinä Al Ain oli kuitenkin parempi ja eteni välieriin yhteismaalein 5-4.