Cristiano Ronaldolta pollea väite härskistä eleestään

Cristiano Ronaldolta poikkeuksellinen teko – halusi tuomarin kumoavan hänen edukseen vihelletyn rankkarin 2:35
Cristiano Ronaldolta on nähty Saudi-Arabiassa myös hienoja tekoja: portugalilainen halusi tuomarin kumoavan hänen edukseen vihelletyn rankkarin.

Pelikiellon härskistä eleestään Saudi-Arabian jalkapalloliigassa saanut Cristiano Ronaldo väittää, että moinen tempaus olisi Euroopassa ”hyvin normaali”.

Al Nassrin hyökkääjätähti Ronaldo sai jo sovittamansa yhden ottelun pelikiellon tehtyään rivon eleen 25. helmikuuta ottelussa Al Shababia vastaan. 39-vuotias portugalilainen laittoi loppuvihellyksen jälkeen ensin kätensä korvalleen ja teki sen jälkeen pumppaavaa liikettä kädellään haarovälinsä edessä. 

Ronaldon elehdintä vaikutti olleen suunnattu vastustajajoukkueen kannattajille. Tilanteessa olivat raikuneet Messi-huudot – argentiinalaistähti Lionel Messi on ollut vuosikausia Ronaldon kilpakumppani jalkapallomaailman huipulla. 

Ronaldo sai yhden ottelun pannan lisäksi maksettavakseen 30 000 Saudi-Arabian rialin sakot. Summa on noin 7 300 euroa.

Erikoinen väite

Ronaldo on palannut kakkunsa jälkeen jo tositoimiin. Mies on myös selitellyt tekosiaan hivenen erikoisesti.

Ronaldo painotti, ettei hänen tarkoituksenaan ollut loukata ketään.

– Kunnioitan aina kaikkien maiden kulttuureja, kuten olen kunnioittanut tähän päivään saakka, mutta aina se, mitä ihmiset näkevät, ei ole todellisuutta, hän sanoi lehdistötilaisuudessa.

– On selvää, etten tee sitä enää tässä maassa, mutta Euroopassa se on hyvin normaalia, Ronaldo väitti.

Ronaldo muotoili, että "joskus pelin intohimo ja jännitys saavat meidät tekemään virheitä". Tiukka taisto oli päättynyt hänen edustamansa Al Nassrin 3–2-vierasvoittoon. Ronaldo iski avauspuoliajalla rangaistuspotkusta ottelun ensimmäisen maalin.

Ronaldo oli jo aiemmin tapauksen jälkeen sanonut kunnioittavansa kaikkia seuroja. Hän kommentoi, ettei pelin jälkeinen "voiman ja voiton ilolla ilmaiseminen ole häpeällistä".

– Olemme tottuneet siihen Euroopassa.

Lue myös:

    Uusimmat