Yleisö ilkkui surkeasti aloittaneelle Cristiano Ronaldolle – tämä tilanne oli liikaa päävalmentajalle

Cristiano Ronaldon aikakausi Saudi-Arabiassa on alkanut tahmeasti. Portugalilaistähti ei ole vielä onnistunut maalinteossa kilpailullisissa peleissä. Al Nassrin päävalmentaja Rudi Garcia antoi kritiikkiä Ronaldon suuntaan joukkueen pudottua Saudi Super Cupin välierässä 1-3-lukemin Al Ittihadille.

Romarinho vei Al Ittihadin johtoon 15 minuutin pelin jälkeen ja Abderrazak Hamdallah lisäsi johdon kahteen maaliin ennen taukoa. Ronaldolla oli tätä ennen mainio paikka tasoittaa ottelu, mutta Marcelo Grohe torjui portugalilaisen puskuyrityksen. 

Al Ittihad pääsi Ronaldon paikan jälkeen vastahyökkäykseen, kun 37-vuotias tähti menetti pallonhallinnan ja Hamdallah pääsi puskemaan osuman Romarinhon syötöstä. 

Anderseon Talisca kavensi toisella puoliajalla, mutta Muhannad al Shanqeeti sinetöi Nuno Espirito Santon suojateille 3-1-voiton lisäajalla. Al Nassrin päävalmentaja Garcia nosti Ronaldon tilanteen ottelun käännekohdaksi.

– Yksi asia, joka muutti ottelun kulun oli Ronaldon epäonnistunut tilanne ensimmäisellä puoliajalla. Onnittelen Al Ittihadia. He pelasivat avausjaksolla paljon paremmin ja me pelasimme hyvän toisen puoliajan,  mutta emme valitettavasti pystyneet kääntämään tulosta, Garcia sanoi ottelun jälkeen.

Ronaldo sai ottelun jälkeen lisää suolaa haavoihinsa, kun vastustajan kannattajat huusivat tälle Lionel Messin nimeä. Ronaldo onnistui Saudi-Arabiassa PSG:tä vastaan pelatussa ystävyysottelussa Riad XI -joukkueen paidassa kahdesti maalinteossa, mutta Al Nassrin paidassa ruuti on ollut märkää. Seuraava ottelu on luvassa 3. helmikuuta.

Voit katsoa Ronaldon tilanteen tästä linkistä. Alla Ronaldolle kohdistetut Messi-huudot.

Lue myös:

    Uusimmat