Mainos

Mitä Ensitreffit-parille kuuluu nyt? Jäi yhteen ja päätyi vauvakriisissä kompromissiin

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ihastuttaneen parin liittoa epäiltiin muun muassa eriävien vauvahaaveiden takia. Kuinkas sitten kävikään?

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa rohkeat sinkut menivät naimisiin tavattuaan toisensa vasta vihkitilaisuudessa. Parien elämän asettumista arkeen ja suhteen kehittymistä seurattiin läpi kauden ja viiden viikon jälkeen parit tekivät päätöksensä tulevasta.

Milla ja Kimmo ihastuttivat persoonillaan, mutta heidän suhteen intohimoa ja toimivuutta epäiltiin. Kuinka ollakaan pari ilmoitti ohjelmassa tehneensä päätöksen yhdessä pysymisestä jo hyvissä ajoin.

– Päätös oli meille todella ilmeinen. Olimme päättäneet jäädä yhteen oikeastaan jo häämatkallamme, Milla kertoo MTV.fille.

Yhdessäolo vaihtui etäsuhteeseen

Pari on nyt suuren elämänmuutoksen edessä, kun Millan tie vie hänet Kööpenhaminaan opintojensa ajaksi. Lentokentällä henkilöstöhallinnon tehtävissä työskennellyt Milla vaihtaa alaa ja opiskelee nyt lentoemännäksi. 

– Lopetin entiset työt ja lähden marraskuun ajaksi Kööpenhaminaan opiskelemaan. Opintojen jälkeen pääsen tekemään lentoemännän töitä. Olen todella onnellinen, sillä olen jo pitkään halunnut tätä, Milla kertoo. 

– Tosi hieno juttu. Olen onnellinen Millan puolesta, vaikka ikävä häntä tuleekin. Onneksi koulutus on vain kuukauden mittainen, Kimmo tunnelmoi.

Perheenlisäykseen kompromissiratkaisu

Pari kuvailee tulevaisuuden näyttävän hyvältä. Parhaillaan he asuvat saman katon alla Kimmon asunnossa. Ohjelmassa saatiin seurata Millan ja Kimmon kiistelyä aiheesta perheenlisäys.

Millan ja Kimmon ajatukset perheenlisäyksestä poikkeavat toistaan melkoisesti. Siinä, missä Kimmo olisi valmis isäksi muutaman vuoden sisällä, ei Milla pidä ajatusta äitiydestä ajankohtaisena vielä ainakaan viiteen vuoteen. 

Ohjelman kuvausten jälkeen pari on päätynyt aiheen tiimoilta kompromissiin.

– Olemme päässeet perheenlisäyksestä hyvään kompromissiin ja se on se, että mennään minun pään mukaan. Eli viiden vuoden päästä voidaan keskustella asiasta uudelleen. Nyt aiomme tutustua toisiimme ja käydä läpi muutamat kriisit, Milla naurahtaa.

– Minä taas olen sanonut sitä, että meidän ei kannata laittaa lapsenteolle mitään aikarajaa. Mieli voi muuttua vuodessakin, Kimmo sanoo.

Katso videolta, miten Milla ja Kimmo käsittelivät vauvakriisiään.

Katsomo-video ei ole saatavilla

ENSITREFFIT ALTTARILLA -jaksot katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.