Mainos

Mistä tietää, että mies on ihastunut naispuoliseen ystäväänsä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mistä tietää, että mies alkaa näkemään naispuolisen ystävänsä kiinnostuksen kohteenaan, siis seurustelumielessä?" kysyy nimimerkki Pohdiskelija.

Näin miehet vastasivat

”Jos mies alkaa lähettämään naiselle normaalia enemmän viestejä ja on valmis auttamaan tätä lähes tilanteessa kuin tilanteessa, niin kiinnostus naista kohtaan on herännyt . Toki selvemmissä asioissa mies vain kertoo sen naiselle 'vahingossa'.”
– 35, sinkku

"Kysytkö puolisona vai ystävänä? Puoliso ei näe sitä mistään, mikäli miehellä on vähääkään pokkaa. Ystävä sen sijaan voi arvailla jotain miehen käytöksestä, kun ympärillä ei ole muita. Mies alkaa järkkäillä tapaamisia siten, että olette usein kahdestaan. Jutut voivat muuttua tuttavallisemmiksi tai jopa lipeviksi, jos äijä on sitä sorttia. 

Jos taas ympärillä on muuta kaveriporukkaa, mies saattaa ilmaista kiinnostuksena olemalla aiempaa välinpitämättömämpi. Käänteistä logiikkaa, ettei kukaan kavereista arvaa, mikä jampalla on mielessä."
– Herra 47, avioliitossa

”Miehellä on usein paljon vähemmän ystäviä kuin naisella, ja oikeita ystäviä vain muutama. Usein sitten se paras ystävä on mies. Eli onko tässä kyseessä työkaveri vai harrastustuttu? Entinen koulu- tai opiskelukaveri? Armeijakaveri? Vai todella harvinainen tapaus, oikea naispuolinen ystävä? Ystävä jonka kanssa jaetaan ilot ja surut, ollaan avoimia ja puretaan paineita? Käydään bissellä tai matsissa. Konsertissa tai näyttelyssä. Oletetaan siis näin.

Ystävyys on miehelle pyhä asia, niin pyhä, että mies tekee ystävänsä kanssa aina niin kuin on sovittu. Jos ystävyys perustuu alusta lähtien johonkin sellaiseen asiaan, jonka raameja ei haluta rikkoa, niin niitä ei rikota. Eli vaikka että kaverin kanssa ei seukata. Silloin se partneri haetaan muualta.

Yleisellä tasolla ei nainen oikein mistään tiedä etukäteen, mikä miestä milloinkin kiinnostaa. Jos nainen tahtoo muuttaa ystävyyden seurustelusuhteeksi itse, kannattaa kysyä suoraan. Siihen mieheltä saa sitten vastauksen, ja sen mukaan mennään.

Aivan varmasti suurin osa miehistä haluaa itse olla se, joka tekee aloitteet ja valitsee kiinnostuksen kohteensa ja seurustelukumppaninsa. Jos se olisi sitten tämä ystävä, kyllä sen silloin tämä nainenkin huomaa, että miehellä on seurustelu mielessä.”
– 56, naimisissa


Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.