Mainos

Mistä nainen saa orgasmin? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mistä nainen saa orgasmin? Vaimoni ei koskaan sano mitään. Haluaisin, että hänkin nauttisi siitä", kysyy nimimerkki jussi.

Näin naisraati vastasi

"Riippuu naisesta. Tutkitusti kuitenkin harvempi nainen saa emätinorgasmin, eli pelkkä yhdyntä siihen harvemmin riittää. Yleistäen siis sanoisin, että kannattaa keskittyä klitoriksen kiihottamiseen sormella ja/tai kielellä.

Jos et tiedä, missä klitoris on, kysy naiselta. Jos et kehtaa kysyä, etsi netistä kuvia/tietoa. Jos haluat suoria ohjeita naiselta, mutta et kehtaa sanoa sanaa ’klitoris’ tai paljastaa tietämättömyyttäsi, niin pyydä häntä vaikka kädestä pitäen ohjaamaan kätesi sinne, mistä koskeminen tuntuu hyvältä (luultavasti se paikka on klitoris).

Klitoriksen kimppuunkaan ei kuitenkaan kannata hyökätä silloin, kun nainen on kuiva. Kuivan klitoriksen hierominen voi tympäännyttää, eli ensin pitäisi saada nainen märäksi. Tähän taas yleensä tarvitaan jonkinlaista esileikkiä ja malttia. Älä heti mene klitorikselle, vaan jos nainen tykkää, suutele esimerkiksi nännejä, vatsaa, kaulaa, korvantausta, sisäreisiä. Voit jatkaa näiden muiden paikkojen koskettelua silloinkin, kun siirryt klitorikselle, niin orgasmin saaminen on ehkä helpompaa. Välillä voit kiusata naista ja lopettaa juuri, kun hän olisi jo tulemaisillaan. Eiköhän tällä taktiikalla jotain saada aikaan."
– 30, naimisissa 

"Jokainen nainen on toki yksilö, mutta perusvinkkinä suosittelisin antaumuksellista suuseksin antamista hyvällä tekniikalla."
– 32, parisuhteessa

"Suosittelisin ehkä kuitenkin ottamaan asian puheeksi vaimon kanssa, koska ei oikeastaan ole mahdollista määrittää mitään täysin yleispäteviä ohjeita, joilla kaikki naiset voivat saada orgasmin. Jotain ohjeita ehkä uskallan kuitenkin antaa: panosta halujen herättelyyn ja naisen lämmittelyyn jo ajoissa. Seksissä kiinnitä erityistä huomiota naisen klitorikseen. Nopeus ei ole valtti, kiusoittele mieluummin. Asentojen vaihtaminen ja uusien kokeileminen voi hyvinkin toimia. Pidä dialogi avoinna, siten on helpompi tietää, nauttiiko vaimosi todella vai ei."
– 22, parisuhteessa

"Laittaisin kaikki paukut suuseksiin ja erityisesti klitoriksen kiihottamiseen. Suurin osa naisista kuitenkin saa orgasmin tällä tavoin. Yhdyntäorgasmi on suurimmalle osalle naisille todellisuutta vain mielikuvissa. Jos vaimosi ei koskaan sano mitään tai päästä ääntäkään, hän ei todennäköisesti nauti haluamallasi tavalla. Jos yksi asia on varma, niin se, että huomaat kyllä, kun hän orgasmin saa."
– 32, sinkku

Alla näet ensi viikon kysymyksen – miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat osallistua, vastaa alla olevalla lomakkeella. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan juttuun:

"Miksi naiset eivät puhu asioista? Yleensä vaan hyökätään ja sanotaan, ettei ole mikään pielessä. Sitten, kun on ymmärtäväinen sen suhteen, että kaikki on hyvin, niin tulee 'v*tun kusipää, etkö tajua, että...' Miksi valehdella?" kyselee Eero


***

2:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.