Missikruunun pahoinpitelykohun vuoksi menettänyt Jessica Ruokola: "Kaikki on nyt todella hyvin"

Ruokola lähtee edustamaan Suomea Miss Tourism World -kisaan yhdessä hänet Miss Helsinkinä korvanneen Hannaleena Laaksamon kanssa.

Viime tammikuussa vuoden 2016 Miss Helsingiksi kruunattu Jessica Ruokola joutui suuren kohun myötä luopumaan kesäkuussa kruunustaan.

Ruokola joutui miesystävänsä pahoinpitelemäksi kruunajaisviikonloppunaan, mutta hän ei halunnut tehdä asiasta rikosilmoitusta. Oikeuden mukaan Ruokolan miesystävä oli syyllistynyt pahoinpitelyyn ja hänet tuomittiin viiden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen toukokuun puolivälissä.

Jessica Ruokola kertoi hyväntuulisena kuulumisiaan Miss Helsinki 2017-kilpailun finalistien julkistamistilaisuudessa Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla.

– Kaikki on tällä hetkellä todella hyvin. Kesä oli kauhean tuottelias, olen muun muassa saanut solmittua paljon yhteistyösopimuksia. Syksyllä edessä on iso työprojekti, mutta en voi vielä kommentoida sitä sen enempää, Ruokola kertoo MTV:n haastattelussa.

– Vuosi on ollut tosi rankka, mutta tässä sitä ollaan, hengissä ja hymyilevänä.

Miss Helsinki -kisan voittaja lähtee edustamaan Suomea syksyllä Miss Tourism World -kilpailuihin Thaimaahan. Ruokola oltiin jo ilmoitettu kisaan hänen voittonsa jälkeen.

– On tosi ihanaa, että minulta ei otettu pois sitä mahdollisuutta. Se oli suurimpia päämääriäni, että pääsen mukaan kansainväliseen kauneuskisaan, Ruokola sanoo.

Sekä Ruokola että hänen tilalleen vuoden 2016 Miss Helsingiksi kruunattu Hannaleena Laaksamo edustavat Suomea Miss Tourism World -kisoissa.

– Periaatteessahan maailmalla ei tiedetä, että mikä meillä täällä Suomessa on ollut tilanne. Kysyin, että onnistuisiko tällainen. Olisi ollut kohtuutonta viedä Jessicalta sekin pois. Kaikki tulevat hyvin toimeen keskenään. On kivaa, että hän on taas mukana tsemppaamassa finalisteja, Miss Helsinki -kisan vetäjä Martina Aitolehti sanoo.

– Fiksu ihminen menee asioissa eteenpäin. Se oli tilanne ja päätös, joka oli pakko tehdä. Ei ole mitään syytä olla surullinen eikä katkera. Jessican kohtalo meni noin, mutta varmasti jotain paljon parempaa on edessäpäin.

Vuoden 2017 Miss Helsinki -finalistit julkistettiin tänään maanantaina. Finaali käydään tammikuussa Vanhalla ylioppilastalolla.

Lue myös:

    Uusimmat