Missi-Viivin elämä USA:ssa - treeniä ja työnhakua

Vuoden 2012 Miss Suomen 2. perintöprinsessaksi kruunattu Viivi Suominen jahtaa tosissaan amerikkalaista unelmaa. Kansainvälisestä malliurasta haaveileva Suominen muutti viime viikolla Yhdysvaltoihin asumaan.

– Äärettömän hyvää kuuluu. Tavarat on saatu pikkuhiljaa omille paikoilleen ja elämä järjestykseen. Jetlagkin alkaa vähitellen helpottaa, aamuvarhaisella Kaliforniasta puhelimitse tavoitettu Viivi kertoi MTV3:lle kuulumisiaan.

Viivin ja hänen aviomiehensä koti sijaitsee Kalifornian Santa Barbarasta parin tunnin ajomatkan päästä Los Angelesista. Hollywoodin läheisyyden voi havaita Suomisen uusilla kotikulmilla.

– Tällä seudullakin asuu aika paljon julkimoita. Näyttelijä Paul Walker asuu tässä jossain lähistöllä. Skrillexin mies on tullut aamulenkillä vastaan. Minä en häntä tunnistanut, mut Markus tunnisti, Viivi paljastaa.

Nyt kun muuttolaatikot on purettu, Suomisen seuraava tavoite on treenata itsensä huippukuntoon uusia mallikuvia varten. Huippukuntoa kaunotar tavoittelee kuntosalitreenillä ja uimisella.

– Ryhmäliikunta ei ole mun juttu. Mä tykkään treenata yksin. Meillä on pihalla oma uima-allas. On ihanaa kun voin heti aamulla laittaa uikkarit päälle ja käydä uimassa. Päivä lähtee hyvin liikkeelle.

Suomisen haaveena on solmia työsopimus jonkun suuren mallitoimiston kanssa Los Angelesissa. Sopimus on edellytys myös työluvan saamisessa.

– Pitää olla töitä tiedossa, ennen kuin voi hakea viisumia. Se on vähän outo systeemi, Suominen totesi MTV3.fin haastattelussa.

(MTV3 - Emilia Tonteri)

Lue myös:

    Uusimmat