Missikaunottaret Anni Harjunpää ja Sonja Länsivuori muuttivat kimppakämppään: "Meillä on ollut joka ilta pyjamabileet"

6:25
Katso Anni Harjunpään haastattelu Miss Suomi -kilpailun jälkeen.

Kuopiosta Helsinkiin muuttanut missifinalisti Sonja Länsivuori kertoo erikoisista asumisjärjestelyistään.

Miss Suomi Anni Harjunpäänkanssa kimppakämppään muuttanut missifinalisti Sonja Länsivuori kertoo naisten asumisjärjestelyistä.

Missikaunottaret muuttivat samaan asuntoon kolme viikkoa sitten.

– Meillä on ollut ihan sairaan hauskaa. Meillä on ollut joka ilta pyjamabileet, kun olemme siellä oltu. Olemme valvoneet myöhään ja on vietetty tyttöjen iltoja, Länsivuori kertoo.

Kuopiolainen kaunotar kertoo työskentelevänsä Helsingissä vaateliikkeen myyjänä. Länsivuori toivoo jatkavansa kauneuskilpailujen parissa myös ensi vuonna.

– Minulla oli tähtäimenä mennä tavoittelemaan kansainvälisiin kilpailuihin. Se ei meni plörinäksi. Siihen valittiin toinen tyttö ja se ei onnistunutkaan. Ensi vuoden keväällä on toivottavasti toiset kansainväliset kisat.

Poikaystävä asuu Tampereella

Länsivuori on etäsuhteessa tamperelaisen poikaystävän kanssa.

– Minulla on mies Tampereella. Pieni välimatka. Onhan se vähän vaikeaa. Hänellä on paljon töitä ja koulua siellä. Ei olla hirveästi ehditty näkemään.

Missikaunotar kertoi kuulumisistaan kirjailija Laura Paloheimon, Sinut haluan vain 2 -äänikirjan julkistustilaisuudessa.

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja