Miss Suomi Anni Harjunpää luopuu tänään kruunustaan – missivuonna ero ja uusi rakas: "Ei kiire avoliittoon"

Anni Harjunpään missivuosi kesti pidempään kuin oli tarkoitus koronakriisin vuoksi.

Anni Harjunpää luopuu kruunustaan tänään, kun illalla valitaan uusi Miss Suomi. Harjunpään missivuoden piti alkuperäisen suunnitelman mukaan vain reilu puoli vuotta, koska Miss Suomi 2020 piti kruunata jo keväällä. Koronakriisi siirsi missikisat syksyyn.

Harjunpää on kiitollinen, että sai pitää hallitsevan Miss Suomen -kruunua pidempään, vaikka työtilanne ei ollut keväällä ja kesällä paras mahdollinen.

– Hakea fiilis, mutta samalla tosi kiitollinen. Olen saanut tehdä ihania juttuja ja kasvaa ihmisenä valtavasti. Minulla on ollut missivuoden aikana muun muassa erilaisia kuvauksia, juontotöitä ja promohommia. Nyt saan antaa tämän tilaisuuden seuraavalle Miss Suomelle, Harjunpää kertoi.

Harjunpää seurusteli vielä vuosi sitten, kun hänet kruunattiin Miss Suomeksi. Missivuoden aikana hän erosi rakkaastaan. Nykyään kainalosta löytyy uusi kulta.

– Tapasimme mieheni kanssa keväällä perinteisesti yhteisten ystävien kautta. Meillä ei ole vielä suunnitelmissa muuttaa avoliittoon.

Kaunotar asuu tällä hetkellä kämppiksensä kanssa Helsingissä.

– Muutimme hetki sitten uuteen kotiin. Olin Farmi-ohjelman kuvauksissa, kun meillä oli muuttopäivä. Kämppikseni muutti meidän molempien tavarat uuteen osoitteeseen, Harjunpää kiittelee.

MTV Uutiset on paikalla Miss Suomi -finaalissa tänä iltana. Suora lähetys punaiselta matolta alkaa klo 18:30 ja tuoreen Miss Suomen kommentit kuulet lähetyksessä, joka alkaa klo 21:30.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja