Miss Suomi Alina Voronkova tyrmää missifinalisteihin kohdistuvan kritiikin: "Meillähän oli arvovaltainen tuomaristo"

Tuore Miss Suomi Alina Voronkova kertoi Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa kantansa siihen, että yksi Miss Suomi -kilvan finalisteista arvosteli aiemmin tällä viikolla tuomarien valintoja.

Miss Suomi -finaalissa lauantai-iltana kilpaillut Jenna Ruohola vuodatti pettymystään sosiaalisessa mediassa tällä viikolla. Ilman sijoitusta jäänyt Ruohola kirjoitti Instagramissa, ettei Miss Suomi -kilpailun finaalin lopputulos ollut sellainen kuin hän odotti.

– En koe tarvetta esittää onnellista kolmikon puolesta, kun en sitä rehellisesti voi kaikkien osalta olla. Kyseisessä kolmikossa ei ole mielestäni tarpeeksi sitä osaamista, jota annettiin ymmärtää, että tänä vuonna haetaan.

Ruoholan mielestä kolmen parhaan joukkoon sijoittuneet eivät ole valmiita kansainvälisiin kilpailuihin. Hänen mukaansa kaikki finalistit eivät olleet tarpeeksi kokeneita esiintyjiä.

Miss Suomi Alina Voronkova kertoi suorassa tv-lähetyksessä arvostavansa itse Miss Suomi -kilpailun tuomaristoa sekä heidän valintojaan.

– Meillähän oli arvovaltainen tuomaristo, joka seurasi meitä semifinaaleista sekä melkein castingista asti, Voronkova totesi.

–  He saivat aika laajan kuvan siitä, että millaisia me ollaan, tuore Miss Suomi jatkoi.

Voronkova kertoi toivovansa Ruoholalle kaikkea hyvää ja uskovansa, että huomiota saanut päivitys Instagramissa on osa Ruoholan tapaa purkaa pettymystään.

– Jennalle toivon kaikkea hyvää. Jokainen käsittelee pettymyksiä eri tavoilla, Voronkova totesi lähetyksessä.

Torstaina viikon puhuttavimman talk show'n vieraina nähdään Einon ja Aapelin lisäksi Miss Suomi Alina Voronkova, #MeToo-vallankumouksen Heidi Lindén ja Sofi Oksanen.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla torstaisin kello 21

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja